HOROSKOP ZA 3. FEBRUAR: Device, neke od vas čeka brak! A vas, Škorpije, fatalna ljubav!

Horoskop za petak. Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

www.astrousluge.com

OVAN

Povoljan je dan ako se bavite umetnošću ili radite na tome da razvijate neke svoje talente. Možete da očekujete dobru atmosferu. Očekujete kontakt sa osobom koja vam se dopada ali kao da je trenutno aktuelan neki manji zastoj. Potreban vam je san.

BIK

Dobićete veoma značajnu pomoć na poslu. Moguće je da će vam neka ženska osoba izaći u susret. Možete da očekujete zanimljiva dešavanja na emotivnom planu. Udvaraće vam se osoba od koje tako nešto nikada ne biste očekivali. Bez problema.

BLIZANCI

Ostvarićete veoma pozitivnu komunikaciju sa svojim šefovima. Moguće je da će vam se pružiti dobra prilika za unapređenje. Predani ste svom partneru i dobro se osećate zbog toga. Planirate ozbiljnije korake sa njim. Prijala bi vam masaža.

RAK

Konačno se pokreću važna dešavanja na koja ste dugo čekali. Možete da se nadate pozitivnom razvoju situacije. Poklanjate svoju pažnju osobi koja nije sigurna u svoja osećanja. Moguće je da ćete vremenom naći nekog drugog. Povedite računa o cirkulaciji.

LAV

Moguće je nasledstvo ili neki neočekivani dobitak. Novčana situacija će se značajno poboljšati. Gajite tajne simpatije prema osobi koja deluje nekako rezervisano i hladno. Pokušavate da probijete led u komunikaciji sa njom. Izbegavajte alkohol.

DEVICA

Možete da očekujete značajna dešavanja kao i sklapanje novog poslovnog partnerstva. Pravi je trenutak za početak zajedničkog života ili za sklapanje braka. Današnji dan vam je veoma povoljan za partnerske odnose. Povedite računa o alergijama.

VAGA

Očekuju vas neke lepe vesti u radnom okruženju. Moguće je da ćete konačno osetiti veliko olakšanje! Stabilna emotivna situacija vam pruža osećaj sigurnost. Volite svog partnera i svaki dan se trudite da mu to pokažete. Proverite krvnu sliku.

ŠKORPIJA

Možete da očekujete višak slobodnog vremena tokom današnjeg dana. Ne bi trebalo da imate previše obaveza. Ukoliko ste slobodni, možete da očekujete nova dešavanja na ljubavnom planu. Sledi fatalno poznanstvo! Mogući su bolovi u leđima.

STRELAC

Danas ćete lako sklopiti novu poslovnu saradnju. Ukoliko imate rešenu situaciju na ovom polju, neće biti promena. Upoznali ste zanimljivu osobu a sada pokušavate da je osvojite. Niste sigurni da li ste njen tip ali ne odustajete. Prijala bi vam dijeta.

JARAC

Radite posao, koji volite, što smatrate privilegijom. Potrudićete se da pokažete da ste veoma zahvalni na tome. Dopada vam se partnerov pozitivan stav i smatrate da vam on dosta pomaže u svemu. Lepo je kada imate čvrst oslonac u životu. Manji problemi sa glavoboljom.

VODOLIJA

Možete imati sreće pri rešavanju nekih situacija koje su vas mučile od ranije. Pred vama je pozitivan dan! Osoba koju ste nedavno upoznali bi mogla da vam izjavi ljubav. Moguće je da ćete na samom početku biti zbunjeni zbog toga. Osetljiv urogenitalni trakt.

RIBE

Važno je da brzo reagujete i da pokažete koliko ste snalažljivi. Nećete pogrešiti ako se oslonite na svoje kvalitete. Veoma povoljan dan za nova poznanstva je pred vama. Ukoliko ste slobodni, uživaćete u pažnji. Bolovi u stomaku su mogući.

Astrolog: Ruža Ružanović

Proverite kojliko ste sebični.

(Telegraf.rs)