HOROSKOP ZA 3. JANUAR: Device, srešćete nekog novog! Strelčevi, ne budite preterano ljubomorni!

Horoskop za utorak. Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

www.astrousluge.com

OVAN

Potrudite se da imate malo više strpljenja za neke projekte kojima je potrebno vremena kako bi se završili. Voljena osoba vam pruža maksimum svoje pažnje i posvećenosti. Možete da očekujete veoma lep dan. Povećajte unos vitamina.

BIK

Moguće je da će vam neko od saradnija saopštiti veoma važnu informaciju na koju ste dugo čekali. Očekuje vas uzbudjiv dan. Privlačite svog partnera i ponovo ga osvajate svojim šarmom i senzualnošću. Prate vas neke hronične smetnje.

BLIZANCI

Vi možete da dominirate na svom poslu, samo ako se malo više potrudite. Pokažite svoj pun potencijal. Moguće je da je voljena osoba iz nekog razloga ljuta na vas, a vi niste sigurni šta je u pitanju. Pokušajte da razgovarate sa njom. Mogući problemi sa žlezdama.

RAK

Niste u mogućnosti da realizujete sve planove koje ste imali za danas ali to nije razlog da se nervirate. Moguće je da neko od vaših bivših ljubavi pokušava ponovo da vas kontaktira. Niste sigurni da li da joj date šansu. Proverite krvnu sliku u narednim danima.

LAV

Nije momenat da na poslovnom planu pokazujete previše nervoze i nesigurnosti. Pokušajte da poradite na svojim manama. Povoljan je trenutak da napravite prvi korak ka osobi koja vam se dopada. Simpatije su uzvraćene. Mogući su problemi sa nesanicom.

DEVICA

Saradnici vas poštuju i možete imati poverenja u njih. Nemate ni jedan razlog da sumnjate u njihove namere. Povoljan dan za početak nove veze. Ukoliko postoji neka posebna osoba u vašem životu, pokažite joj svoje emocije. Manji problemi sa hormonima.

VAGA

Možete da očekujete važan poslovni razgovor. Ukoliko ste u potrazi za poslom, današnji dan je prekretnica. Možete da očekujete pomirenje sa voljenom osobom. Konačno ćete se ponovo zbližiti i zadobiti njeno poverenje. Bolovi u predelu kičme.

ŠKORPIJA

Moguće je da planirate da pokrenete veoma veliki posao u budućnosti i da sada dajete sve od sebe kako bi napravili što bolju taktiku. Dopada vam se osoba koja živi u drugom gradu ali smatrate da to nije prevelika prepreka. Proverite nivo holesterola u krvi.

STRELAC

Ne preporučuje vam se poslovna saradnja sa osobom rođenom u znaku Vage. Pokušajte da svoje obaveze završite sami. Moguće su manje nesuglasice u braku. Ako je prisutna i ljubomora, na pragu ste prave krize. Osetljivi bubrezi i bešika.

JARAC

Moguće je da ćete imati manje nesuglasice i neslaganja sa svojim kolegama. Ipak, ne očekuju vas preveliki problemi. Pred vama je novo, čarobno poznanstvo sa osobom koja će vas oboriti sa nogu! Moguć je manji pad imuniteta, pa povedite računa.

VODOLIJA

Moguće je da su vam sada za vratom neki problemi koje niste uspeli na vreme da rešite. Ne ponavljajte stare greške. Lako dolazite do novih dešavanja na ljubavnom planu. Veoma ste harizmatični i osvajate pažnju suprotnog pola. Problemi sa aritmijom.

RIBE

Želite da ostvarite uspeh na polju privatnog posla ali i dalje niste uredili baš sve detalje i sitne obaveze. Partner vam je preterano ljubomoran i to vas polako guši. Više niste sasvim sigurni kuda vodi ta veza. Bolovi u stomaku su mogući.

Astrolog: Ruža Ružanović

Ovaj test će vam reći sve o vašoj ličnosti.

(Telegraf.rs)