Da li je seks bolje imati na prazan stomak ili posle dobre večere?

Kad je gladan, čovek je umoran, razdražljiv, nije nizašta. Kad je sit, padne mu pritisak i krv mu se sjuri u stomak i opet nije nizašta. A šta je bolje za zadovoljenje seksualne gladi, piše u ovom tekstu

Postoji neverovatna razlika u ljudskom ponašanju kada je gladan i pošto se najede. Neki ljudi su sat vremena pre obeda Mister Hajd koji mrzi sve oko sebe, a onda ih hrana lagano transformiše u prijateljskog Doktora Džekila. Međutim, postoje stvari u životu koje je mnogo bolje raditi praznog stomaka i među njima se nalazi  i seks.

Besni ste kad ste gladni? Ne brinite, niste poludeli!

Sedam namirnica koje pojačavaju želju za seksom

Kada ste gladni, osećate se umorno i razdražljivo. Čini vam se da ne možete ni nogu da savijete u kolenu, a kamoli da izvedete neku komplikovaniju vežbu, kakvu seks svakako zahteva. Zato iznenađuje preporuka da je najbolje upražnjavati seks praznog stomaka, koja se posebno odnosi na muškarce.

A razlog za to je sledeći: za varenje hrane neophodne su dve stvari - energija i krv. Ako čovek unese obilan obrok, sva energija i krv se preusmeravaju ka stomaku, zbog čega trpe svi ostali delovi tela.

Naravno, možete voditi ljubav i punog stomaka, ali računajte da će prokrvljenost vašeg penisa i mišića biti na manje od 50 odsto.

Ukoliko više volite da uživate u hrani nego u seksu, onda možete da budete solo, a evo još nekih razloga zašto je dobro biti bez partnera:

(Telegraf.rs)