NEMAJU ZUBE, VITKU LINIJU, NI SAVRŠENU KOŽU: Upoznajte najneobičnije manekenke koje HARAJU modnim pistama (VIDEO)

One nisu savršene, ali to ni ne žele da budu. Njihova lepota je potpuno drugačija

Modne piste već decenijama propagiraju savršenu lepotu, pa i najobičnije devojke žele da liče na omiljene supermodele. Ipak, nisu sve manekenke besprekorne u svojoj lepoti, već zrače nesavršenom posebnošću. Upoznajte baš njih.

STOP MRŠAVICAMA! Ovo su PRAVE žene u donjem vešu i baš su seksi! (FOTO)

OVO JE ISTINA KOJE DRUGE ŽENE OD VAS KRIJU: Saznajte kako i vi da imate seksi telo na Instagramu (FOTO) (VIDEO)

Već je postalo očekivano da su manekenke visoke, mršave i klasično lepe, pa je prilično neobično kad se na modnim pistama i u editorijalima nađu one koje ne izgledaju kao da su napravljene po tom kalupu.

Jedna od njih je kanadska manekenka Vini Harlou, koja je danas jedna od najtraženijih manekenki, iako su je u školi maltretirali zbog vitiliga, stanja kože koje uključuje nedostatak pigmenta. Otkrila ju je Tajra Benks na Instagramu. A posle toga se pojavljivala u mnogim editorijalima, muzičkim spotovima i u reklamama, prenosi Index.

Melani Gajdos ima redak genetski poremećaj, ektodermalnu displaziju, zbog kojeg se njene kosti, zubi, pore i nokti formiraju na drugačiji način. Osim toga, delimično je slepa i ima alopeciju, ali nije dopustila da je to zaustavi u pohodu na modne piste.

Proverite u videu ko se još našao na listi najneobičnijih manekena.

Životni put možete da promenite, samo treba da pokušate. Pogledajte i kako.

(Telegraf.rs)