SVE SE MOŽE KAD SE HOĆE: Za godinu dana nabacio 35 kg, a zatim ih skinuo (VIDEO)

Da bi postao još bolji fitness trener i do kraja shvatio muke kroz koje prolaze klijenti njegove teretane, Dru Mening doneo je odluku da se planski ugoji, a zatim na sebi sprovede kuru brzinskog mršavljenja i vraćanja u savršenu formu

Tako je Dru u jednom trenutku prestao da odlazi u teretanu i da se bavi bilo kojim vidom fizičke aktivnosti, počeo je da konzumira brzu hranu i gazirana pića i živi potpuno nezdravim stilom života. Bilo mu je dovoljno svega pola godine da dobije 35 kilograma i 35 centimetara u struku.

U svojoj knjizi Fit2Fat2Fit Mening je otkrio da mu je najteže u svemu bilo da svu tu debljinu podnese psihički, posebno što se njegov odnos sa drugim ljudima promenio, pa je i samopouzdanje bilo na veoma niskom nivou. Osećao se nervozno, a vrlo često se i stideo što je takav kakav je.

Međutim, bilo mu je sasvim dovoljno dodatnih šest meseci da se ponovo vrati u staru formu, čime je dokazao da svako može uz pomoć vežbanja i zdravog načina ishrane da smrša i postane fit, samo ako se čvrsto zainati.

(Telegraf.rs)