HOTELSKE PRIČE (2. DEO): Zanosna Žaklina u svetu svile i somota (FOTO) (VIDEO)

Jedna od kraljica društvenih mreža, Žaklina Vučić, zvezda je novog Telegrafovog modnog editorijala

Ove nedelje, modna gošća Telegrafa je model Žaklina Vučić. Ova devojka vrlo je popularna na društvenim mrežama i s obzirom na to da ima ogroman broj pratilaca, postala je veoma poznata.

HOTELSKE PRIČE (1. deo): Zavirite u svet glamura u društvu najlepših devojaka (FOTO) (VIDEO)

Rođena je 1996. godine u Nikšiću, student je druge godine političkih nauka u Novom Sadu. Voli svet mode od malih nogu, pa nije ni čudo što dobija brojne ponude u zemlji i inostranstvu.

Sarađivala je sa Ivanom Stanković, a svoj prvi ugovor potpisala je za kompaniju u Beču. Radila je mnogobrojne revije i spotove, kao i reklame.

Haljine koje Žaklina nosi kreirala je međunarodno priznata modna dizajnerka Milica Tričković.

Milica je učestvovala na brojnim revijama u zemlji i inostranstvu, a zahvaljujući Serbia Fashion Week-u imala je priliku da svoju kolekciju predstavi publici na Malti i u Kini.

- Kao srpski dizajner jako sam ponosna na naš Serbia Fashion Week i prava je sreća za nas dizajnere da smo dobili tu mogućnost da putem ove organizacije predstavimo svoje kolekcije van granica naše zemlje - kazala je Milica za Telegraf.

Unikatni, ručno rađen nakit za ovaj foto-shooting dolazi iz juvelirnice HelenaDia, a za frizuru i šminku, kao i uvek, pobrinuo se tim eskperata Purity akademije za estetiku i kozmetologiju.

I ovoga puta, sve je snimano u prelepom ambijentu luksuznog hotela Excelsior.

Na sledećoj strani uživajte u prelepim fotografijama Aleksandre Bogićević:

(Telegraf.rs)