HOROSKOP ZA 19. SEPTEMBAR: Škorpije, jedino vam na poslu ide! Jarčevi, u poslednje vreme ste malo čudni!

Horoskop za ponedeljak. Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

www.astrousluge.com

OVAN

Moguće je da sami sebi bespotrebno komplikujete život nekim stvarima na koje niko drugi ne obraća pažnju. Previše pritiskate voljenu osobu što je samo može udaljiti od vas, a to nije nešto što želite. Mogući problemi sa želudačnom kiselinom.

BIK

Dobijate informacije koje su veoma važne za vaš posao i osećate veliko olakšanje zbog toga. Možete da očekujete dan u kom će biti više burnih svađa i rasprava između vas i voljene osobe iako će se na kraju sve dobro završiti. Povedite računa u saobraćaju.

BLIZANCI

Otvara vam se mogućnost da dobijete unapređenje koje ste dugo čekali i veoma ste radosni zbog toga! Moguće je da ćete uskoro rešiti emotivnu dilemu koja vas j mučila neko duže vreme, ponašanje vašeg partnera će vam u tome pomoći. Bolovi u donjem stomaku.

RAK

Ukoliko ne budete bili dovoljno strpljivi, svojim nepromišljenim reakcijama možete ugroziti neki poslovni projekat. Moguće je da ste preterali sa svojom ljubomorom i da partner jednostavno ne želi to da trpi. Posetite stomatologa prvom prilikom.

LAV

Potrebna vam je bolja organizacija ako želite da završite sve nagomilane obaveze. Pozovite nekoga da vam pomogne. Ako ste spremni da se maksimalno posvetite svom partneru uspećete da poboljšate odnos. Alergijske reakcije su moguće.

DEVICA

Nije povoljan dan za nove poslovne pregovore, bolje se držite sigurnih poslova koji su vam zagarantovani. Spremni ste da pokažete svoje emocije prema partneru i to vas konačno oslobađa tenzije. Od danas vam sve kreće na bolje. Moguća je nesanica.

VAGA

Moguće je da vaš diplomatski stav smeta nekim saradnicima koji bi voleli da budu poput vas. Nema razloga da sumnjate u emocije svog partnera. Ljubav je obostrana i sledi vam zajednička sreća u budućnosti. Prijala bi vam relaksacija.

ŠKORPIJA

Imaćete priliku da se dokažete u novom poslovnom izazovu i da još jednom pokažete kako ste daleko iznad drugih! Moguće je da još uvek niste sasvim spremni da se suočite sa problemima koje imate u braku. Ubrzan rad srca i uznemirenost.

STRELAC

Nema razloga da preterano brinete o poslu. Tokom današnjeg dana sve nekako dolazi na svoje mesto. Očekuje vas jako lepa atmosfera sa voljenom osobom. Moguće je da će u narednom periodu doći do priče o braku. Mogući su manji problemi sa bubrezima.

JARAC

Nemojte dopustite sebi da zbog nervoze koju osećate pravite početničke greške. Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju. Partner misli da se čudno ponašate. Potrudite se da mu pokažete šta vas muči. Pad imuniteta je moguć.

VODOLIJA

Očekuje vas sklapanje nove poslovne saradnje koja će vam biti od velikog značaja na duže staze. Veoma povoljan dan za ljubav! Možete da očekujete novo poznanstvo sa osobom koja će ispuniti vaše snove!  Zdravlje je odlično, nema problema!

RIBE

Sami ste zaslužni za uspeh koji ste ostvarili na polju privatnog posla, dolazi vam sve bolja situacija na polju finansija. Smireno i zrelo rešavate sporne situacije koje su postojale u komunikaciji sa voljenom osobom. Prijala bi vam fizička aktivnost.

Astrolog: Ruža Ružanović

Pogledajte i šta su nam to zvezde zakuvale do kraja kalendarskog leta, barem kad je u pitanju ljubav:

(Telegraf.rs)