HOROSKOP ZA 7. AVGUST: Vodolije, spremni ste za strastvenu avanturu! Ribe, finansijski sve bolje stojite!

Horoskop za nedelju. Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

www.astrousluge.com

OVAN

Ne preporučuje vam se poslovna saradnja sa osobom rođenom u znaku Vage. Nije povoljan trenutak za nova partnerstva. Moguće su manje nesuglasice u braku, najviše zbog ljubomore. Potrudite se da izgladite stvari. Osetljivi bubrezi i bešika narušavaju vaše zdravstveno stanje.

BIK

Svoju nervozu ispoljavate na radnom mestu, pa možete imati manje nesuglasice sa saradnicima. Lako prekidate začarani krug i ljubavnu monotoniju u koju ste upali, tako što nalazite novog partnera! Nešto slabiji imunitet, podložni ste problemima.

BLIZANCI

Opterećeni ste nekim starim problemima koje niste uspeli da rešite na vreme. Bolje im se posvetite sada. Lako dolazite do novog poznanstva. Pripazite jer bi nova osoba mogla biti malo posesivnija nego što mislite. Problemi sa aritmijom.

RAK

Ako želite da dokažete da ste dominantni na polju privatnog posla, morate se veoma mudro postaviti. Možete da popravite bračne odnose ako budete radili na poverenju. Partner vam je preterano ljubomoran. Bolovi u stomaku, problemi sa varenjem.

LAV

Očekuje vas potpisivanje važnog poslovnog ugovora koji će se preliti na duže staze u budućnosti. Imate utisak da je voljena osoba nejasna u komunikaciji ili da nešto skriva od vas, nepoverljivi ste i pomalo nervozni. Bolovi u grlu, osetljive glasne žice.

DEVICA

Dobićete sasvim solidnu sumu novca. Zadovoljni ste svojom materijalnom situacijom trenutno. Tražite sigurnost na polju ljubavi, niste zainteresovani za neobavezne veze. Želite partnera koji će vas podržati. Gubitak apetita je moguć.

VAGA

Niste preterano skoncentrisani na posao i radije se okrećete nekim drugim stvarima danas. Obuzele su vas emocije i neki strahovi, pa ne razmišljate sasvim racionalno i trezveno. Pokušajte da ne preterujete. Mogući su problemi sa vrtoglavicom.

ŠKORPIJA

Nervoza koju osećate je opravdana. Poslušajte svoju intuiciju, ne možete uvek svima verovati. Veoma ste emotivni i želite to otvoreno da pokažete. Na početku je teško prevazići stidljivost, ali ipak ćete uspeti u tome. Mogući problemi sa nesanicom.

STRELAC

Ženski poslovni saradnici nisu baš uvek iskreni prema vama, pa se za svaki slučaj pripazite intriga i ogovaranja. Ne uzvraćate interesovanje prema osobi koja pokušava da vam se približi. Otvoreno ćete to pokazati. Problemi sa cirkulacijom.

JARAC

Možete da očekujete veoma značajnu priliku da ostvarite poslovno napredovanje, pogotovo ako se bavite javnim poslom. Dopada vam se jedna veoma harizmatična i graciozna osoba, moguće je neko ko se bavi umetnošću. Prijala bi vam masaža.

VODOLIJA

Ako strahujete za neku odluku ili presudu, ne treba da brinete. Okolnosti se lako mogu preokrenuti. Spremni ste za strastvenu avanturu sa novom osobom koju ste tek upoznali. Željni ste uzbuđenja i preokreta. Manji bolovi u predelu kolena.

RIBE

Finansijska situacija je sve bolja iz dana u dan. Možete da očekujete sasvim solidnu situaciju na ovom planu. Ukoliko budete pokazivali ljubomoru u preteranoj meri, možete da očekujete nesuglasice sa partnerom. Osetljiv urinarni trakt.

Astrolog: Ruža Ružanović

Pogledajte i šta su nam to zvezde zakuvale za ovo leto, barem kad je u pitanju ljubav:

(Telegraf.rs)