NEDELJNI HOROSKOP: Bikovi, preterujete sa emocijama! Vage, ne propustite ovu poslovnu priliku

Saznajte šta vas čeka u nedelji od 6. do 12. juna - da li će vam zvezde i planete biti naklonjene, da li je neka nova ljubav na pomolu i još mnogo toga

Nedeljni horoskop otkriva šta će vam se dešavati u narednom periodu. Saznajte čeka li vas možda neka nova ljubav ili prekretnica u karijeri.

www.astrousluge.com

OVAN

Posao: Početak nedelje može biti posebno turbulentan onima koji budu u privatnom poslu. Razrađujete nove ideje i uživate da privređujete. Niste sami u poslu, jer imate ceo tim pored sebe. Ukoliko sarađujete sa jednim Jarcem ili Rakom očekujte solidne finanasijske prilive. Imali ste dovoljno vremena da se odlučite šta je to što bi radili a šta bi konkretno odbacili, kao soluciju o kojoj nećete da razmišljate bar za neko vreme.

Ljubav: Često ste u prilici da u prolazu ugledate svoju simpatiju. Budite otvoreniji kada je komunikacija u pitanju kako bi dobili nešto više od emocija koje nisu male u periodu pred nama, zbog aspekata koji doprinose da se vatra u vama dodatno rasplini. Ukoliko ste zaljubljeni u jednog Lava ili drugog Ovna smatrajte da to može da bude vaša dobitna kombinacija.

Zdravlje: Ukoliko osetite veći zamor, pijte vitamine.

BIK

Posao: Niste sami u situaciji u kojoj ste se našli. Vaše kolege su vam odlična moralna podrška, ali vi jedni delom ne želite tako nešto. Razmišljate o svom privatnom biznisu i ne želite da vas nešto dezavuiše sa strane. Imate jasan cilj i ne odustajete od ideje koja vam se pruža kao šansa za dodatnom zaradom. Nećete se pokajati ukoliko budete tražili i novo radno mesto već od polovine ove sedmice. Novca će biti pa ne očajavajte ukoliko budete imali poveće izdatke na koje niste računali.

Ljubav: Možda isuviše emotivno shvatate celu situaciju oko muško–ženskog odnosa. Imate utisak da je partner spreman da vas opomene na nešto što niste ispunili. Moguće nesuglasice u toku ove sedmice sa jednim Jarcem ili jednim Rakom. Ukoliko ste slobodni ne ulazite brzopleto u vezu. Kada su porodični problem u pitanju pazite se iznenađenj, a koja mogu biti neprijatna ukoliko imate decu.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade. Osetljiv vam je predeo oko grla.

BLIZANCI

Posao: Ovo je za vas izuzetan period. Finansijski ste u odličnom stanju i ne morate da se žalite i da pozajmljujete novac, koji ste sa mukom stekli. Budite optimista do kraja i pokušajte da uložite višak novca u ono što želite da radite u narednom periodu. Možda budete spremni na promnu u samom fokusu događanja stvari oko vas, jer ste se umorili od negativnih ljudi iz okruženja u kome radite. Oni koji traže posao mogu da budu srećne ruke već od srede.

Ljubav: Možete biti u prijatnom društvu i okruženi pozitivnim ljudima jer vi tako u suštini želite. Možda ste isuviše napadni kada je odnos sa partnerom u pitanju. Pokušajte da se kontrolišete. Imate dovoljno energije za mnoge stvari pa i za neku vrstu hobija ukoliko ste spremni da nešto menjate kod sebe. Problem u toku ovog perioda je u tome što ste skloni promenljivom raspoloženju na emotivnoj osnovi.

Zdravlje: Udahnite život punim plućima. Osećate se odlično.

RAK

Posao: Vaši planovi mogu da padnu u vodu ukoliko se budete vodili po starim kriterijumima. Morate biti čvršći u svojim stavovima, kada je pitanju vaš subjektivni osećaj za promenama, koje iniciraju prilike u vašem okruženju. Ukoliko se ne budete prilagodili možete osetiti veći finansijski šok od koga ćete se dugo oporavljati. Morate da ostanete dosledni onome što ste započeli i dovoljno istrajni. Pomoć od jedne Ribe ili Škorpije je odlična prilika od koje ćete ponešto i da zaradite.

Ljubav: Volite nove izazove i vodićete se onim trendom koji vam se učini dosta povoljnijim, kada su u pitanju poslovne mogućnosti. Ukoliko se budete otvoreno udvarali osobi koja je rođena u znaku Riba ili Vodolije možete očekivati odličan period za provod. Imate dovoljno vremena da se emotivno opustite. Volite izazove pa ćete se voditi tim stavom u narednom periodu.

Zdravlje: Osećate poveći psihički pritisak.

LAV

Posao: Šef vas podržava u namerama koje imate. Jasan stav i cilj je nešto što se vidi kod vas kao dobitna kombinacija. Mogući problem sa kolegama u komunikaciji na koje morate da budete spremni u svakom slučaju. Volite da dominirate, povremeno. Ukoliko imate poneki hobi pokušajte da ga unovčite bar na kratko. Isplatiće vam se mnogo toga, ukoliko se budete dodatno pokrenuli. Ono što može da vam odvuče pažnju jesu izlasci i provodi sa prijateljima.

Ljubav: Imate jak stav kada je u pitanju vaša emotivna priča. Niste imali priliku da se družite sa osobom koja vam je isuviše draga, koliko se od vas očekivalo da budete fleksibilniji u onome što trenutno imate. Kada je u pitanju društvo, možete mnogo vremena sa njima da provedete i da vam se fokus odvuče na potpuno drugu stranu. Budite kapetan svoje lađe i ne dozvolite da vas iko dezavuiše nepotrebnim idejama, koje u startu treba da odbacite.

Zdravlje: Nemate posebno neke tegobe, koliko vam se savetuje zbog preventive jedan kraći sistematski pregled.

DEVICA

Posao: Ukoliko se bavite izdavaštvom, možete biti izuzetno uspešni u tome. Ovo naročito važi za one koji su rođeni u trećoj dekadi. Imate dovoljno mašte da ostvarite mnogo više od svojih kolega. Lagani ste u pisanju i niste podložni sugestijama. Imate jasn cilj u onome šta želite da pstignete. Volite dinamiku i ne okrećete glavu od obaveza, koliko se od vas traži da budete dosledni svojim obavezama koje u suštini i ispunjavate.

Ljubav: Dvoumite se oko jednog Jarca i jednog Strelca. Sami ćete odlučiti koga ćete pitati za večernji izlazak. Volite povremeno da koketirate a tu je i vaš šarmantni osmeh, koji ne dozvoljava da patite pored udvarača koji vas često obasipaju pažnjom. Ukolio ste muškarac, bićete povremeno suzdržani u onome što budete na prvu loptu poželeli da uradite.

Zdravlje: Ukoliko budete osetili bolove u stomaku budite oprezniji sa pojedinim namirnicama.

VAGA

Posao: Radne obaveze čekaju na vas već odavno, ali vi kao da ste čekali ovaj trenutak da se dovoljno otvorite za nešto novo. Imate ponudu da iskoristite šansu na polju posla o kojoj ste odavno razmišljali. Pokušajte da se dovoljno pripremite za ono što vam sledi. Finansijski priliv je zagarantovan. Ukoliko ste student imate više motiva da ućite i da ispolažete određene ispite koji su vam zadavali muke u prethodnom periodu.

Ljubav: Imate stav da vas partner ne sluša i ne obraća dovoljno pažnje na ono što ste spremni da pružite bezrezervno. Vaša lićna zalaganja da pokažete drugima, kako možete da uspete na emotivnom planu nije prazna prića. Možete mnogo više postići, jer ste u suštini neko ko je dovoljno uporan u svojim namerama kada odlučite da osvojite jednu osobu koja vam se odavno već dopada.

Zdravlje: Osećate povremeno veći zamor. Savetuje se a se dovoljno odmarate.

ŠKORPIJA

Posao: Kada je u pitanju berzanska transakcija nije na odmet da se ovih dana malo više angažujete i ispratite trend indeksa na kojima možete mnogo više da zaradite nego obično. Volite novac i ništa vam neće teško pasti, kada su određene transakcije u pitanju. Bićete dovoljno usmereni na ono što želite, jer uviđa se doza sklonosti prema riziku. Niste sami u poslu kojim se bavite. Oslonite se povremeno na svoje saradnike.

Ljubav: Ukolio vam se dopada jedan Bik nećete zažaliti ukoliko se budete vodili činjenicom da ste spremni na jaku ljubavnu vezu, koja vam u ovom periodu mnogo više znači. Jedna Devica nije loša solucija pa ni jedan Jarac ukliko se budete prilagođavali obavezama, koje su vam se dosta nakupile iz prethodnog perioda. Volit eda uživate u životu. Kod vas se uviđa hedonistička crta i ne želite tu nešto više da menjate.

Zdravlje: Osobađate se stresa polako i punite se pozitivnom energijom.

STRELAC

Posao: U suštini ste neko ko radi sve zarad svoje karijere, koja je ovaj put na pomolu u punom jeku. Volite da radite i da se dajete na segmentu, koji vam odgovara. Radite ono što volite i to je vaša najvća satisfakcija ovaj put. Niste sami u ovoj priči koliko se od vas očekuje dodatna spremnost usled pomoći koju možete da očekujete od saradnika. Sreća je na vašoj strani ovaj put.

Ljubav: Karmička ljubavna priča na pomolu, pa se pripremite dovoljno psihički, kada su u pitanju novi izazovi na koje niste možda ni spremni u većoj meri. Pokušajte da se dovoljno odmarate i da se prilagodite svojim a ne tuđim obavezama. Ne dopuštajte sebi da vas neko dezavuiše bez veće porebe. Vi ćete sami doneti odluku, kada je u pitanju vaš emotivni segment

Zdravlje: Bavite se više fizičkom aktivnošću.

JARAC

Posao: Radite punom parom i ne morate da se angažujete na onim segmentima koji vam ne donose finansijskom prilivu u većoj meri. Pravite prioritete i želite optimistički da se postavite u radnoj sredini u kojoj ste dobrodošli zbog svojih kompetencija. Možete daleko da dogurate ali za neko duže vreme, jer Saturn vas upozorava na temeljan rad i sintezu posla kroz vreme. Moraćete mnogo puta da padate i ustajete kako bi naučili lekcije koje se od vas traže.

Ljubav: Imate odličnu emotivnu stranu već u toku ove sedmice. Niste ni slutili da slučajni susret može da vam donese jedno poznanstvo koje vam mnogo znači. Jedna Devica je odličan izbor. Ukoliko vam se bude udvarao jedan Rak shvatite ovo kao sudbinu. Mnogo izbora u toku narednog perida koji bi trebalo da iskoristite i da se opustite u društvu prijatne osobe.

Zdravlje: Vaša krvna slika govori o mogućim promenama na koje treba da obratite pažnju.

VODOLIJA

Posao: Imali ste jači motiv da radite u prethodnom periodu a sada želite da se odmorite i da radite ono što vi hoćete. Vaš slobodni duh govori o vaše trenutnom stavu da ste isuviše spremni na promene i da se neće desiti da propuštate šansu, koja vam se namestila u toku rada. Ukoliko budete hteli da idete u inostranstvo, niko ne može da vas spreči u toj nameri. Volite svopstvene ideje da sprovodite u delo. Ukoliko tražite posao nije na odmet da ćete nešto već imati u ponudi i daćete morati da putujete.

Ljubav: Privlače vas zrele osbe i konzervativne koje znaju da postave red u porodici. Vi ovu crtu nemate u većoj meri već pokušavate da se prilagodite datoj situacji kao izuzetno kompatibilni za ono šta vam se sprema na polju ljubavi. Ne pokušavajte da odete i okrenete leđa od druge strane, koja će vas pronaći i naplatiti mnogo toga što niste uradili do sada.

Zdravlje: Povremena nervoza može da vas odvede u pogrešnom pravcu.

RIBE

Posao: Volite mnogo toga da postignete za kratko vreme ali vam to ne uspeva. Morate da se povinujete datoj situaciji koju ne možete tek tako da zaobiđete u narednom periodu koji vam daje mogućnost zarade na koju niste računali u većoj meri. Budite u odličnom raspoloženju, kako bi privukli dosta pozitivne osobe u svoj život. Ne pokušavajte da se stavite u podređeni položaj osobama, koje ne zaslužuju vaš lični konakt . Prijatelje od ranije ne pokušavajt da vučete za rukav jer su trenutni aspekti lošije postavljeni, kada je vaša komunikacija u pitanju.

Ljubav: Niste imuni na nečije pozive, koliko se od vas očekuju mnogo bolje šanse, koje niste iskoristili, kada su u pitanju zajednički izlasci i provodi sa osobom, koju ste odavno zaboravili. Morate da se postavite što bolje u komunikaciji koju možete da imate u narednom periodu. Ukoliko je tu jedna Riba ili Rak možete biti u odličnom raspoloženju u toku perioda, koji mnogo toga obećava.

Zdravlje: Opuštanje u jednom spa-centru bi vam dobrodošlo.

Astrolog: Milica Miholjčić

(Telegraf.rs)