HOROSKOP ZA 19. MART: Ribe, dan je ko stvoren za pesmu, igru i ljubav! Rakovi, niste imali pojma da ste toliko srećni!

Horoskop za subotu. Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

www.astrousluge.com

OVAN

Danas šta god dođe do vas, bilo kakva vest ili informacija, pogotovo ona koja se tiče vaših finansija, uzmite je obavezno sa velikom rezervom. Jer, neko će, svakako, pokušati danas da manipuliše vama. Ne dajte se tako lako i nipošto ne potpisujte nikakav dokument! U zdravstvenom smislu ćete osetiti prolazan bol u desnom kolenu.

BIK

Zastanite malo. Mnogo ste u prethodnim danima srljali, išli ste prebrzo napred očekujući da će vas okolina pratiti. Međutim, ostali ste sami sa svojim idejama i mislima. Sredina u kojoj funkcionišete je premala za vas, to sada najbolje razumete. Međutim, dok se ne steknu uslovi, najbolje je da se prilagodite okolini jer se ona sigurno neće prilagođavati vama!

BLIZANCI

Danas imate posebnu inspiraciju za ljubav. Imali ili ne partnera ili stalnu vezu, danas ćete se osetiti bliskim i nekome vrlo značajnim. Danas činite sve za emocije i ljubav. Mnoge stvari ćete danas, u tom smislu, sagledati iz nekih potpuno drugih uglova. Na poslu osećate poštovanje i dobijate neku vrstu priznanja. Zdravlje odlično!

RAK

Danas će vam se na nekom javnom mestu, na ulici najverovatnije, obratiti za pomoć jedna osoba od koje ćete naučiti neke vrlo važne stvari o životu i sebi. Dobićete neku vrstu besplatne životne lekcije na mestu i od strane nekog od koga bi se tome najmanje mogli nadati. Ceo dan će vas pratiti jedan pozitivan šok saznanja o tome koliko ste vi zapravo srećna i zadovoljna osoba!

LAV

Zastali ste. Mnoge vaše obaveze iz prethodnog perioda jednostavno stoje i čekaju vas da se pokrenete, što vam jako teško polazi za rukom. Bezvoljni ste i apatični, skoro da se može reći i da stde na pragu depresije. Muči vas stanje u ljubavi, finansije… Trgnite se, otresite sve brige i probleme dsa sebe, jer život je lep i tako jednostavan! Ne komplikujte ga bez potrebe!

DEVICA

Vi ste sada u jednom vrlo interesantnom periodu života kad ste, hteli ili ne, prinuđeni na neki način da pravite kratkoročne planove, jer vam se život značajno ubrzao. Nema više one vrste komfora kao pre, više ste u stanju konstatne konfuzije i stresa ali sa kojim se nosite sve bolje i to na dnevnom nivou. To se odnosi podjednako i na ljubav i posao! Danas ćete ostvariti dve velike pobede!

VAGA

Okolina vam danas, pogotovo u poslu, postavlja određene zahteve i ima neka očekivanja od vas koja teško da ste spremni da ispunite na adekvatan način. Prebacujete krivicu na sebe iako je istina da ima puno odgovornosti i u ljudima oko vas koji su prilično nemilosrdni ka vama! Vi ste, s vaše strane, previše popustljivi i tolerantni. Trebali bi povući konkretnije granice!

ŠKORPIJA

Danas imate veliku želju da se sa nekim poigrate. Ne odnosi se to samo na ljubav. Imate na nekoga opasan pik u poslovnom okruženju. Neko vas toliko iritira da ćete se danas baš okomiti na njega. Vodite, ipak, računa da ne preterate. Uveče vas očekuje vatromet u krevetu koji niste već izvesno vrem doživeli!

STRELAC

Čuvajte se prehlade danas. Insistirajte na utopljavanju i na boravku u provetrenim ali i toplim prostorijama. Pijte tople napitke i ne izlažete svoje telo i um preteranim naporima. Ne reagujte na sitne ljubavne provokacije kojima ćete danas svakako biti izloženi. U poslu ne talasajte previše, samo odredite svoj deo posla, bez ikakve priče!

JARAC

Ovo je dan u kojem doživljavate jedno malo lično prosvetljenje. Neke stvari i pouke iz određenih relacija sa okolinom ćete danas izvući a za iste će se isppostaviti da će imati dalekosežne posledice na vaš život i sudbinu u poslu pre svega. Danas ćete dobiti bar jednu realnu i ostvarivu viziju u smislu toga šta raditi sa svojim životom u bliskoj budućnosti i u kom smeru krenuti!

VODOLIJA

Život je i inače za vas jedna jako velika igra. Nikog i ništa ne shvatate ozbiljno. Pa, kako onda očekujete da vas život shvati na ozbiljan način?! Imate, s punim pravom, osećaj da ne dobijate priliku koju zaslužujete. Ipak, niko drugi nije kriv za to nego li vi sami! Probajte danas da se fokusirate na posao i finansije. Budite odgovorniji i razumniji! Slušajte savete ljudi oko vas!

RIBE

Danas vam je dan stvoren za opuštanje, za pesmu i igru, za ljubav i razonodu, za život koji ispunjava radost, milina kroz osećanje blizine dragih ljudi. Danas ste okruženi i decom. Vaše veliko srce nesebično darujete svima. Okolina vam uzvraća istom merom. Na poslu vam je sve lakše nego inače. Ipak, osetićete prolaznu, mada malo jaču, glavobolju.

Astrolog: Darko Škalabrin

(Telegraf.rs)