DNEVNI HOROSKOP: Saznajte šta vas sve čeka do kraja dana

Horoskop za ponedeljak - saznajte da li će vam danas zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

Saznajte da li će vam danas zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta kaže horoskop.

OVAN

U poslovnoj sredini vas neko iritira. Postoji mogućnost nezdrave konkurencije na koju niste navikli i u kojoj se jako lose snalazite. Mogli biste da planete danas. Čuvajte svoje živce. Danas ćete u ljubavi dobiti tretman koji i zaslužujete. Osećaćete vatru u srcu i slatki nemir u stomaku. Blaže i prolazne tegobe sa infekcijom gornjih disajnih puteva.

BIK

Najbolje je kad su svi zadovoljni i kad možete mirne glave nakon završetka radnog vremena otići kući. Partner vas dočekuje raširenih ruku. Osećate se kraljevski. Nakon dugo vremena danas imate osećaj da su se sve kockice složile i da možete da se, konačno, opustite. Na trenutke osećate malo jače lupanje srca. Posetite kardiologa.

BLIZANCI

Vama zaista malo fali pa da kažete i uradite neke stvari zbog kojih ćete se kasnije gorko pokajati. Vi ste vredni ali s punim pravom imate utisak da se vaš rad i trud ne vrednuje adekvatno. Utehu i smirenje ćete danas, sa velikim uspehom, potražiti u ljubavi. Sa zdravstvene strane ćete osetiti nemir u želucu.

RAK

Mrzovolja vas nikako ne pušta. Ustali ste na levu nogu. Neprijatni ste prema svima i svakom. Čini se kao da sve što tražite to je samo izgovor za svađu i sukobe. Plešete na vrlo tankom ledu! Ni u ljubavi vam danas gotovo ništa na polazi za rukom. Osećate veliku napetost i nemir koji se odražava na vaš probavni sistem.

LAV

Danas ćete dobiti vesti koje se tiču vase porodice i određenih problema koji će vam uliti nemir i uništiti bilo kakvu koncentraciju. Na poslu ste samo tek puki statista. Misli su vam negde drugde. Danas ni ne mislite ni o kakvim ljubavni ili intimnim relacijama. To vam nije ni na kraj pameti. Osećate prolazni bol u kolenu.

DEVICA

Danas ste vrlo otvoreni i srdačni u nastupu prema ljudima. Danas se mogu roditi i neka nova prijateljstva u vašem životu. Iskoristite svoj šarm na poslu. Danas je pravi trenutak da pomenete povišicu ili unapređenje. U ljubavi zavodite, ali i puštate da budete zavedeni. Danas ste neodoljivi. Zdravstveno se osećate nikad bolje.

VAGA

Danas izbegavate rad kao i bilo kakve odgovornosti. Na poslu ste potpuno neprimetni i ta situacija vam savršeno odgovara. Ipak, na kraju dana primate neke uznemirujuće vesti vezano za vaš ljubavni život. Čini se kao da nema kraja nepetosti i nemiru sa svih strana. Živci su vam danas kao strune. Jedva čekate da dođe kraj ovog dana.

ŠKORPIJA

Vi niste neko ko ume da sluša i da trpi previše. A danas ste totalno u svom element. Primećujete, pogotovo na poslu, kako okolina zazire od vas. Nikom se ne ulazi u bilo kakav oblik konfrontacije sa vama danas. Kad ste već krenuli tako, idite do kraja. Tražite maksimum za sebe! Svi će vam se sklanjati s puta. Ostvarićete najbolje rešenje za sebe. Zdravlje odlično!

STRELAC

Umor od gotovo neprekidnog zabavljanja vas je sustigao. Danas definitivno niste ni za šta. Najbolje bi vam bilo da zatražite slobodan dan, odete kući, uvučete se u topli krevet i prespavate nekoliko dana. Međutim, teško da će to biti izvodivo. Danas pred vas iskaču nove obaveze i zadaci. Morate stisnuti zube! Nemate vremena za ljubav. Imaćete danas problem sa zubima.

JARAC

Vrlo ste zahtevni u odnosu na okolinu. Čini se kao da nemate ni najmanje razumevanja za malo opušteniji stav kolega i saradnika, jer ipak su praznici. Ali, vi nikad ne stajete, vi imate jasan focus u životu a praznike prezirete. Ukoliko ne učinite nešto po tom pitanju u najskorije vreme, rizikujete da okolina počne da vas gleda kao mizantropa?! Obratite pažnju na to kako sedate jer kičma će vas danas na to upozoriti.

VODOLIJA

Sve bi bilo dobro kad bi vi znali gde se nalazite i šta želite zapravo?! Totalno ste nedefinisani, nit’ tamo nit’ ovamo. Imate neke krajnje nerealne i vašoj okolini potpuno nerazumljive životne stavove. Isfrustrirani ste neshvatanjem i neprihvatanjem vaših najbližih. Nemate gotovo nikakvu volju za upuštanje u bilo kakve ljubavne relacije. Zdravlje je stabilno!

RIBE

Svaki je dobar dan kad se posao završi na dobar način, kad shvatite da ste tog dana nešto korisno za sebe uradili. Danas ćete, po mnogim parametrima, prevazići sebe i svoje mogućnosti. Čak, može se reći da ćete porušiti neke svoje lične granice. Dan kulminira nekim jako lepim vestima i događanjima sa ljubavnim predznakom. Zdravstveno ste dosta dobro, izuzev problema sa osetljivom kožom na licu.

Astrolog Darko Škalabrin - www.astrousluge.com

(Telegraf.rs)