Kroz ove gaćice vam se više nikad neće ocrtati vagina! (FOTO)

Devojke, recite zbogom usecanju donjeg veša! Konačno je stigao donji veš koji rešava stvar

Mnoge žene koje vole da nose nose helanke, uske trenerke, vruće pantalonice i šorčiće, susrele su se sa sramotnim “camel-toe” problemom, odnosno da im se u nekom trenutku jasno iscrtalo kompletno međunožje ispod odeće. Sada će ovakvi problemi postati prošlost.

Četiri signala da je vreme da stare gaćice i bruseve pobacate u đubre!

Evo zašto tange fatalne po zdravlje!

Da li postoji "prevelika" vagina?

Kompanija “Seamless thread”, koja se specijalizovala za “nevidljive” gaćice bez šavova sada je otišla korak dalje i stvorila kolekciju donjeg veša “Camel-noe” koji rešava i ovu muku!

- I sama sam se, kao vrlo visoka žena, nekoliko puta suočila sa sramotom da kad obučem uske kapri pantalone, svi gledaju u prorez mog međunožja kad uđem u prostoriju. Zato sam i odlučila da nešto promenim – počinje svoju priču Megan Han, kreatorka ovih gaćica koje se prodaju po ceni od tridesetak dolara po komadu.

- Palo mi je na pamet da gaćice napunim silikonom, poput onog kojim se pune implanti za grudi i to se pokazalo kao odličan potez. Em što se “camel-toe” više ne vidi, em one odlično upijaju sve mirise koji se oslobađaju u ovom delikatnom području – kaže ona.

Jedino ko neće biti srećan zbog Meganinog izuma su muškarci, koji iskreno priznaju da im je vrlo seksi kada na ženama vide ovu pojavu.

(Telegraf.rs / Mashable)