Da li i vi izvodite svoju mamu u grad? Trebalo bi, to je sad u trendu!

Stariji čitaoci sigurno pamte da ih je, dok su bili tinejdžeri, bilo sramota kad ih neko od vršnjaka sretne dok su u nedeljnoj kupovini na pijaci s majkom ili ocem. Međutim, vremena se menjaju. Po svemu sudeći, danas je “cool povesti kevu u provod”

Svi mi volimo svoje mame i tate, ali, za većinu ta ljubav nikako ne bi trebalo da prelazi prag toplog roditeljskog doma. Barem dok dobrano ne odrastemo. Ipak, stvari su se malo promenile. Danas mlade devojke i te kako izvode svoje mame, na piće ili ručak, pa čak i u noćni klub.

Kako pokazuje najnovije istraživanje, svaka četvrta mama imala je tu čast da sa svojom ćerkom i njenim drugaricama ode u diskoteku ili na koncert, dok je više od trećine majki redovan gost na žurkama ili sedeljkama svojih mezimica.

Naravno, zajednički odlasci u šoping postali su redovna stvar, a nije retkost ni da klinke, umesto s društvom, isplaniraju letovanje sa svojom majkom.

Verovali ili ne, tek svaka trinaesta mama nikad u životu nije dobila priliku da sa svojom ćerkom rade neku od ovih stvari.

POZNATE MAJKE I ĆERKE: Koje najviše liče? (FOTO)

Psiholozi objašnjavaju da današnje generacije devojaka imaju mnogo manje problema u odnosu sa svojim roditeljima, nego što su to imale njihove mame sa svojim mamama.

Jednostavno, današnje majke više nemaju tako stroga očekivanja od svojih ćerki po pitanju seksa, udaje, obrazovanja ili ponašanja u društvu kao što je to bilo nekad. Danas je sasvim normalno objaviti selfi s mamom, a da to nimalo nije blam!

Kada vidite ćerke, nema šanse da omašite ko su im majke (FOTO) (VIDEO)

Da li i vi imate takav odnos sa svojom mamom?

(Telegraf.rs)