MANIŠ ARORA ZA TELEGRAF: Perfekcija ne postoji i u tome leži sva lepota mode (FOTO)

Poznati indijski dizajner Maniš Arora, čije kreacije nose poznate svetske face poput Lejdi Gage, Hajdi Klum, Kejti Peri i Rijane, predstavio je svoju novu kolekciju za proleće/leto 2014. godine u prelepom ambijentu "Indijske kuće" u Beogradu

Ovo je definitivno bila revija na koju je Beograd dugo čekao, a koju smo imali prilike da vidimo zahvaljujući sjajnoj ekipi Belgrade Fashion Week-a. Svetski poznato lice sa modnih pista, indijski kreator Maniš Arora, prikazao je večeras prelepu kolekciju za proleće/leto 2014. godine i samim time oduševio publiku koja za vreme trajanja revije u Indijskoj kući na Senjaku praktično nije disala.

Poznat po vrlo veselim i koloritnim kreacijama, Maniš je i ovoga puta pripremio kolekciju bogatu bojama, perlicama, ali i zanimljivim krojevima koji ističu svu seksipilnost jedne žene, ali i vrlo veselu i ujedno smelu stranu njene ličnosti.

Njegove kreacije definitivno nisu za svakoga, već isključivo za one koji vole da "štrče" u društvu i koje je savršeno briga za tuđa mišljenja i poglede, jer se u svojoj koži naprosto osećaju sjajno.

Najnovija Manišova kolekcija u potpunosti nosi duh proleća s obzirom da u njoj dominiraju žuta, roza i ljubičasta boja.

- Prvo što mi je palo na pamet kada sam počeo da radim kolekciju su tridesete godine 20. veka. Kolekcija je namenjena mladim ženama i onima koje se tako osećaju, koje vole ležerne i sportske stvari, ali u kojima izgledaju seksi podjednako kao i u večernjoj toaleti - rekao je Maniš Arora za Telegraf.

Njegova priča počinje 1994. godine kada upisuje Nacionalni institut za tehnologiju mode u Nju Delhiju i nastavlja se sve do danas kada je postao jedno od poznatijih lica sa svetske modne scene čije kreacije nose Lejdi Gaga, Hajdi Klum, Kejti Peri, Keli Ozborn, Fergi, Rijana i mnogi drugi. Ipak, nakon svog uspeha koji je postigao, otkrio nam je šta je to što ga vodi isključivo napred, u nove radne pobede.

- Najvažnije pravilo u modi je da "pravila ne postoje". Kada bi pravila postojala, onda to ne bi bila moda. Takođe ne postoji ni savršenstvo i u tome je sva lepota mog posla. Kada bi bilo na dohvat ruke, onda ga mi ne bismo ni tražili - priznaje Arora i dodaje da sve što želi od mode je da mu omogući da se izrazi sa svoje tačke gledišta, što mu fantastično uspeva već dugi niz godina.

(Tamara Milić)