Stjuardesa Adrijana pokazala šta radi sa šampanjcem nakon leta: Šokirala je mnoge
Stjuardesa Adrijana Kinč redovno deli detalje iz svog života sa 17.000 pratilaca na Instagramu, a nedavno je otkrila šta se radi s preostalim šampanjcem nakon leta.
Mnogi gledaoci su, najblaže rečeno, bili šokirani saznanjem, prenosi New York Post.
“Danas ću vam otkriti jednu tajnu”, napisala je Adrijana i prikazala kako preostali šampanjac prosipa u slivnik!
“Na kraju svakog leta prosipamo sadržaj iz otvorenih boca, tako da se više ne može iskoristiti”, naglasila je.
Stjuardesa je otkrila da nove boce otvaraju neposredno pre nego što ih ponude putnicima.
Na pitanje koji šampanjac se služi u biznis klasi, odgovorila je:
“To su Moët & Chandon i Veuve Clicquot Yellow Label Brut. Našim putnicima uvek nudimo penušavi i sveže otvoreni šampanjac”.
Podsećamo, nedavno smo pisali o stjuardesi Sandri Džini Kvon koja je otkrila osam razloga zbog kojih kabinsko osoblje može da vam uskrati ukrcavanje.
Više detalja OVDE saznajte.
(Telegraf.rs)