Roditelji odlučili da slažu decu kad su rođena: Njihov potez je zbunio mnoge, a ovo je objašnjenje

S. K.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Snimak na kojem je mama pojasnila "rođendansku taktiku" izazvao je veliku pažnju

Datum rođenja predstavlja deo identiteta svakog čoveka. Osim što otkriva raspored zvezda u vreme kada ste došli na ovaj svet, ujedno je i jedini dan u godini kada se sve vrti oko vas.

Zato ne iznenađuje što su pojedinci burno reagovali na odluku Ebi (26) i Kaluma Gaja (27) da slave rođendane svojih naslednika različitim datumima.

Verovatno su mnogi roditelji ostali u čudu posle uvoda, ali Ebi i Kalum objašnjavaju da je to najbolji način da mališanima organizuju fantastičnu zabavu.

Hteli su da osiguraju da na rođendane ćerka Ave (5) i sina Džordža (3) budu oslobođeni svih obaveza i došli na nesvakidašnju ideju.

Par ima užurban poslovni raspored, a posebno Kalum koji se bavi fudbalom, često trenira ili ima utakmice, prenosi LadBible.

“Mislim da je Ava slavila drugi rođendan kada moj muž nije mogao da dođe, jer je igrao u gostima. Tada smo počeli da primenjujemo ovaj plan. Nismo želeli da više ikada propusti proslavu. Naravno, svesni smo da ovo ne možemo raditi još dugo”, objasnila je Ebi.

Foto: Shutterstock

Ava je peti rođendan trebalo da proslavi u utorak 13. avgusta, ali je njen tata imao utakmicu. Zato su joj rekli da joj je rođendan u nedelju.

Tog jutra se probudila, otvorila poklone, a imali smo veliku žurku. Kada je došao utorak izašli smo na večeru s prijateljima”, pojasnila je žiteljka Notingema.

Dok su deca još mala, kako smatra, nisu svesna datuma, a uživaju u magičnim trenucima sa prijateljima i celom porodicom.

“Moja mama Karla mi je zapravo dala ideju. I ona je imala zahtevan posao, pa je propuštala rođendane”, kazala je.

Snimak na kojem je pojasnila “rođendansku taktiku” izazvao je veliku pažnju i podelio mišljenja.

“Ipak, ljudi su uglavnom bili pozitivni kada sam objasnila okolnosti. Mislim da shvataju koliko je važno da deca obeleže svoj dan u društvu najbližih”, zaključila je Ebi.

(Telegraf.rs)