"Hawk Tuah" devojka objasnila baki značenje viralnog izraza: "To je naporan rad, kad zasučeš rukave"

S. K.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Žiteljka Nešvila uživa u novostečenoj slavi, ali jednu stvar nije mogla da "preskoči"

Ako ste kojim kojim čudom propustili da čujete za Hejli Velč iz Nešvila, da objasnimo.

Devojka je zaustavljena na ulici i postavljeno joj je jednostavno, ali “škakljivo” pitanje - šta najviše uzbuđuje muškarce u krevetu? Svojim odgovorom osvojila je svet i postala viralna senzacija.

Hejli se nije libila da bude direktna: “Treba im dati Hawk Tuah i pljunuti na tu stvar” (neobični izraz je onomatopeja za zvuk pljuvanja, prim. aut).

Zahvaljujući ovom odgovoru dobila je nadimak “Hawk Tuah devojka”, ali i priliku da potpiše ugovor s brendom “Fathead Threads”, koji je lansirao liniju istoimenih kačketa, zatim gostuje na koncertu Zeka Brajana, uradi gomilu intervjua…

Žiteljka Nešvila uživa u novostečenoj slavi, ali jednu stvar nije mogla da “preskoči”. Naime, njena baka je insistirala da sazna značenje viralnog izraza “Hawk Tuah”, pa se Hejli našla u nebranom grožđu.

U pomoć je pritekla američka pevačica Džeks (Jax), pa su napravile tekst i komponovale zanimljivu numeru. Snimak je objavljen na Instagramu, gde je u kratkom roku “pokupio” 200.000 pregleda.

“Hawk Tuah znači biti nesebičan. Hawk Tuah znači da ti je stalo. Hawk Tuah je izraz za naporan rad, kao kad zasučeš rukave i vežeš kosu. Hawk Tuah znači ljubav i naklonost”, otpevale su u dahu.

Na kraju, Hejli je uz osmeh poručila baki: “Hawk Tuah znači da smo u recesiji. Bako, prestani da postavljaš toliko pitanja”.

Korisnici su ostavili brojne komentare, u najvećem broju šaljive.

“Deo sa vezivanjem kose je legendaran”, “Sirota baka, ali ona je preslatka devojka”, “Ovo je presmešno”, glasile su neke od poruka.

(Telegraf.rs)