Policajka Ivana snimila intimno iskustvo sa ženom i snimak pokazala kolegama: Devojka je tužila, dobila otkaz

A. M.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Ivana i njena neimenovana partnerka podigle su tužbe jedna protiv druge, a pravni rat započela je devojka koja je od Vilijams zatražila 11 miliona dolara

Foto: Instagram/ivanakwilliams

Ivana Vilijams, policajka savezne države Misisipi, dobila je u februaru otkaz pošto je svojim kolegama podelila eksplicitne fotografije i snimke odnosa s drugom ženom.

Istragom je takođe otkriveno da je Ivana svojim nadređenima slala svoje eksplicitne fotografije, ali i da je sa službenog telefona posećivala pornografske stranice.

Priča je ovih dana ponovo postala aktuelna jer su Ivana i njena neimenovana partnerka podigle tužbe jedna protiv druge, a pravni rat započela je devojka koja je od Vilijams zatražila 11 miliona dolara.

Devojka je, između ostalog, u tužbi navela da je Ivana Vilijams snimala njihov seks bez njenog dopuštenja te da joj je obećala kako će izbrisati taj snimak.

Viliams je na to uzvratila kontratužbom "teškom" 20 miliona dolara te u njoj istakla da je tužba njene partnerke naštetila njenom ugledu i poslovnom odnosu.

"Veliki deo te noći u mojoj glavi je poput mrlje jer sam bila prilično alkoholisana. Sledećeg sam se jutra probudila u krevetu bez odeće i odmah sam postala svesna da je došlo do seksa", navela je neimenovana devojka, koje je tužila Vilijams za nanošenje emocionalne boli, invaziju na privatnost, klevetu, zaveru i građansko nasilje, prenosi Net.hr.

Zanimljivo, na sudu će zastupati samu sebe jer su njeni advokati odlučili da se povuku.

Bivša policajka na to je odvratila da je susret bio sporazuman i da ga je podelila samo s još jednom osobom. Otkaz je nazvala čistom diskriminacijom te je navela kako su njene muške kolege činili iste stvari i da zbog njih nisu odgovarali.

Vilijams je isprva bez objašnjenja bila premeštena iz okruga Rankin u okrug Bolivar, a kad se požalila na tu odluku, šest dana posle dobila je otkaz.

U jednoj od objava na društvenim mrežama napisala je da se veseli suđenju.

"Svima sam rekla da sam nevina i ne mogu dočekati svoj dan da to i dokažem", navela je.

(Telegraf.rs)