U taksi mu je ušao prijatelj kojeg nije video 20 godina: Dirljiva scena oduševila je milione

S. K.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Tokom vožnje, prisetili su se uspomena i zajedničkih drugara

Deni B. i Džon Dž. nisu se videli više od 20 godina. Dobri prijatelji su razdvojeni sudbinom na početku novog milenijuma, a onda su se jednog dana spojili u neočekivanim okolnostima - u Denijevom taksiju.

Naime, kada je Deni prihvatio vožnju, nije mu palo napamet da će sresti nekoga s kim je provodio dosta vremena, a dvojica muškaraca svojevremeno su radila u poznatom noćnom klubu “Fenomen”.

Trenutak kada su shvatili da se poznaju postao je hit na TikToku (preko osam miliona pregleda) i Redditu, toliko da su stotine korisnika tražile od Denija da objavi dužu verziju snimka, što je on i učinio.

Tokom vožnje, dvojica prijatelja su se prisetila uspomena i zajedničkih drugara, uz obećanje da će se ponovo naći, prenosi Net.hr.

“Nadam se da više nikada nećemo izgubiti kontakt", napisao je Deni i dodao koliko su obojica srećni izuzetno pozitivnim komentarima, a do sada ih je napisano skoro 7.000.

"Ne mogu da verujem da je snimak postao viralan i dirnuo toliko ljudi. Hvala svima na ljubavi", zahvalio se.

Inače, Deni i Džon su radili u klubu pod nazivom “Fenomen”, koji je bio popularno sastajalište u Dalasu. Posećivali su ga muzičari, sportisti, modeli, glumci...

(Telegraf.rs)