Svađa na mrežama zbog venčanice mlade iz Prištine: Za jedne je princeza iz bajke, a za druge golotinja

J. V.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Bela raskošna haljina protkana srmom, biserima i štrasom, ima dugačak veo, dok mlada na glavi nosi krunu

"Osećajte se kraljevski dok klizite ka oltaru u našoj izuzetnoj venčanici", reči su koje prate snimak venčanice modne kuće koja se bavi izradom venčanica. Bajkovita haljina, reklo bi se, ima samo jednu manu.

Bela raskošna haljina protkana srmom, biserima i štrasom, ima dugačak veo, dok mlada na glavi nosi krunu. Kako navode iz modne kuće, ova venčanica ima savršeno uravnoteženu klasičnu lepotu i modernu senzualnost.

Prednji deo haljine, koji ide preko grudi podseća na leptirova krila, a upravo taj deo deluje predimenzionirano i previše otkriva.

"Kraljevsko se povezuje sa skromnošću, ova golotinja nema veze s tim", glasi jedan od komentara u kome se ogleda bar polovina svih ostalih, kojima se kritikuje venčanica. "Prelepa haljina je uništena, napravili su od nje kičeraj". "Deluje kao da će imati neki peh s tom haljinom"...

Mnogi misle i da je venčanica, koja inače košta oko 4.800 evra, previše vulgarna. Iako misle da je sama venčanica, osim tog jednog detalja, prelepa, kao i devojka, ali da je dekolte sve upropastio.

Snimak venčanice je videlo više od 1,7 miliona ljudi širom sveta.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BLINI FASHION HOUSE (@blini_official)

(Telegraf.rs)

Teme