Misteriozna krznata debela životinja uočena blizu staze u nacionalnom parku: Rukovodstvo moli ljude za pomoć

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šta vi mislite, koja je ovo životinja, pišite nam u komentarima

Foto: Facebook/Texas Parks and Wildlife

Misteriozna životinja primećena je u dolini Rio Grande, a nakon što su pogledali snimak rukovodstvo nacionalnog parka ostalo je bez teksta.

Zvaničnici državnog parka Bentsen-Rio Grande tražili su pomoć od pratilaca na društvenim mrežama kada su prošle nedelje objavili fotografiju životinje čudnog izgleda koju nisu mogli da identifikuju.

Krzneno, nisko i debelo, stvorenje koje hoda na četiri noge uhvaćeno je na snimku nadzorne kamere sa staze kojom šetaju posetioci parka, piše NY Post.

"Sve vreme pokušavamo d aidentifikujemo ovo stvorenje. Da li je to nova vrsta ili je samo prerušeni čuvar parka. Bez obzira na sve, uzbudljivo je videti tako neverovatnu životinju u njenom prirodnom staništu", piše u objavi na njihovoj stranici.

Nakon što je fotografija objavljenja, privukla je veliku pažnju ljdui koji su u komentarima počeli da nagađaju o kojoj se životinji radi.

"Dobar stari pacov veličine Teksasa", jedan je od komentara na mrežama.

Drugi su napisali d amisle da je to dabar, vidra, vukodlak ili jazavac.

Na kraju rukovodstvo parka je otkrilo šta oni misle o ovoj misterioznoj životinji.

"Ova fotografija je privukla veliku pažnju! Slažemo se sa većinom komentara da je ovo vrlo verovatno američki jazavac", objavili su oni

Šta vi mislite, koja je ovo životinja, pišite nam u komentarima.

(Telegraf.rs)