Snimak na kom plače i govori da će se ubiti obišao je svet: Dečak napunio 12 godina, mama objavila nove fotke

Kvajden Bejls je u sredu napunio 12 godina i napreduje u svetu glumaca i influensera samo dve godine nakon što je trpeo nasilje u školi zbog čega je rekao da želi da umre

Printskrin: Facebook/Yarraka Bayles

Dečak iz Australije koji je plakao i govorio da će se ubiti jer su ga u školi mučili zbog njegove visine, proslavio je rođendan dok uživa u životu kao holivudska zvezda.

Kvajden Bejls je u sredu napunio 12 godina i napreduje u svetu glumaca i influensera samo dve godine nakon što je trpeo nasilje u školi zbog čega je rekao da želi da umre.

Njegova majka Jaraka Bejls, zaslužna za objavljivanje snimka tužnog dečaka koji je obišao svet i izazvao neočekivani talas podrške, ponosno je objavila nove fotografije svog sina. Na njima izgleda srećno i bez briga, piše Daily mail.

"Ne mogu da verujem da moj dečak ima 12 godina i sledećeg meseca ide u srednju školu", napisala je Bejls.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by #TeamQuaden Est 2010 🖤💛❤️ (@yarraka_bayles)
On je neočekivano postao zvezda interneta nakon što je njegova majka početkom 2020. godine objavila uznemirujući snimak na kojem dečak plače i traži koponac da se obesi nakon zlostavljanja u školi.

Usledile su reakcije iz celog sveta, a dečaku su podršku pružile i holivudske zvezde.

Kvajden sada ima više od 270.000 pratilaca na Instagramu, a navodno zarađuje do 2.600 dolara za svaki sponzorisani post. Pojavljuje se i u nekim filmovima.

Video: Obišli smo Emira, dečaka koji je rasplakao Balkan: Rekao je vojim meso, ali je bio toplo obučen

(Telegraf.rs)