Lik se parkirao nasred raskrsnice, vozač trolejbusa izgubio živce i usledila je šorka po celoj ulici

Jurili su se po celom kružnom toku dok su okupljeni posmatrali

U saobraćaju se često dešavaju incidentne situacije koje dovode i do fizičkih obračuna, a jedan od najčešćih razloga za to je bahato i nepropisno parkiranje, koje često napravi opštu gužvu.

Tako su nadzorne kamere snimile jednu tuču ispred kružnog toka u kojoj su učestvovali vozač trolejbusa i vozač bahato parkiranog belog automobila.

Vozač trolejbusa je okrenuo vozilo ali nije mogao da nastavi dalje zbog parkiranog auta, pošto je poznato da su trolejbusi prikačeni za žice i nije mogao da ga zaobiđe a da se trolejbus ne otkači sa strujnog napajanja.

Besni vozač "trole" je potom izašao i počeo da viče, a na kraju i da šutira automobil.

U tom trenutku je izašla žena sa zadnjeg sedišta i otišla do nekud, da bismo ubrzo videli da se vraća sa jednim nabildovanim muškarcem i ženskom osobom.

Kreće potom svađa, da bi se na kraju vozač trolejbusa i nabildovani muškarac koji je nosio neke potrepštine, očito iz obližnje prodavnice, uneli jedan drugom u facu i uskoro je počelo i fizičko razračunavanje.

Naravno, kod ovakvih događaja se okupila i publika i nikom nije palo na pamet da ih razdvaja dok su se oni vukljali i makljali maltene po celom kružnom toku.

Kako je sve to izgledalo pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)