Vozač kamiona doživeo srčani udar zbog neslane šale: Prišao je kolegi da ga nešto pita, ali ovo nije očekivao

Rumunskom vozaču, koji boluje od tahikardije od straha je pozlilo, zbog čega mu je bila potrebna intervencija Hitne pomoći

Foto: Pixabay.com

Sredovečni rumunski vozač našao se na rubu tragedije nakon nedužne, mada neslane šale svog kolege.

Muškarac (57) je dobio srčani udar, dok je njegov kolega, 48-godišnji Marokanac, pod istragom zbog teških pretnji, prenosi Kam-Bus.

Dvojica vozača bila su u ponedeljak oko 17 sati parkirani na terminalu Darsena Toscana u Livornu. Rumun je izašao iz svog kamiona i pitao marokanskog vozača za trivijalne informacije, ali je umesto odgovora, Marokanac izvukao pištolj, uperio ga u Rumuna i zapretio mu smrću.

Rumunskom vozaču, koji boluje od tahikardije (ubrzanog rada srca), od straha je pozlilo, zbog čega mu je bila potrebna intervencija Hitne pomoći, koja ga je odmah prevezla u bolnicu.

Lekari su ustanovili da je Rumun doživeo blaži srčani udar.

Na parkingu na kojem se dogodio incident kasnije su intervenisali službenici granične pomorske policije Livorna, koji su po završetku provera utvrdili da je pištolj koji je koristio Marokanac igračka te da je samo pokušao da se našali s rumunskim kolegom.

Međutim, tamošnji mediji javljaju da je igračka zaplenjena, a njen vlasnik optužen je za tešku pretnju smrću i preti mu krivično gonjenje zbog neslane šale.

Video: Bila je to lagana vožnja po putu, a onda mu je stolica pala na šoferšajbnu

(Telegraf.rs)