Objavljena kraljičina praznična fotografija: Jedinm detaljem odala je počast svom voljenom suprugu

Bakingemska palata je objavila i fotografiju kraljice na kojoj je ona u crvenoj sečanoj haljini, a fotografijom koja je stajala na stolu pored nje želela je da oda počast svom voljenom suprugu koji je ove godine preminuo

Foto: Tanjug/AP

Nakon velikih gubitaka, prekinutih porodičnih veza i skandala, jedno je sigurno, ova godina nije bila ni malo laka za kraljicu Elizabetu

Ona je u svom tradicionalnom božićnom obraćanju posebnu pažnju posvetila onima koji su stavili svoj život po strani kako bi sačuvali sve građane tokom užasne pandemije korona virusa.

Prizivajući ratni duh Britanaca, kraljica je pozvala sve da se suoče sa najvećim izazovom, a to je svakako aktuelna pandemija.

- Sve one koji su tužni zbog odvojenosti od najmilijih želim da utešim činjenicom da ćemo se sresti ponovo - rekla je kraljica.

Bakingemska palata je objavila i fotografiju kraljice na kojoj je ona u crvenoj sečanoj haljini, a fotografijom koja je stajala na stolu pored nje želela je da oda počast svom voljenom suprugu koji je ove godine preminuo.

Njeno veličanstvo važi za osobu koja se raduje budućnosti i uvek gleda napred, tako da će sigurno članovima svoje porodice sa kojima će provesti predstojeće praznike poručiti da ne treba da se zadržavaju u prošlosti i da postoji mnogo razloga za radost.

Proslava platinastog jubileja njene vladavine koja je oplanirana za sledeću godinu, omogućiće milionima građana da uživaju i prisete se vremenima koja svima nedostaju, prenosi Mirror.

A u međuvremenu, možda se nada da bi ovaj jubilej možda mogao da bude povod da se cela porodica ponovo okupi, da se "otope" zahlađeni odnosi i sve bude kao nekada, pre nego što bude prekasno.

Video: Sahranjen princ Filip: Supruga kraljice Elizabete ispratili njegovi najbliži

(Telegraf.rs)