Svatovi se biju, mlada zadiže venčanicu. Ne zna se ko je na čijoj strani, ali okršaj je epski

Neverovatan snimak okršaja svatova osvanuo je na društvenim mrežama

Printskrin: Twitter/DaZivimSan

Suze, provokacije, padanje, svađa i žestina, pa osmesi i bacanje bidermajera - ovo su svi elementi prave srpske svadbe, kada se na njoj spoje i dugogodišnji familijarni neprijatelji. Dobro, u slučaju ovog snimka, izgleda da je reč o makedonskoj, ali, svi smo mi Balkanci.

Neverovatan snimak okršaja svatova osvanuo je na društvenim mrežama. Nije poznato gde je snimak tačno nastao, niti da li je reč o nekom šaljivom performansu, ali ljuta svađa deluje poprilično uverljivo.

Sve se dešava pred mladom, koja se čak i uključuje u sukob, a povremeno zadiže svoju venčanicu pred svima. Neobično je što se sve dešava po dnevnom svetlu, i što na kraju snimka sledi bacanje bidermajera, što znači da alkohol još nije uradio svoje.

Glavna junakinja na snimku je jedna ljuta teta koja se najpre verbalno, a potom i fizički, gađanjem, obračunava sa ostalim svatovima, a celoj ujdurmi priključuje se i mlada. U celoj priči nije jasno kome je zabavno, a ko je stvarno ljut, niti ko staje na čiju stranu i ko koga bije.

Video: Kakva je to svadba ako nema 30 polupanih glava

(Telegraf.rs)