Šta je Trampu? Ne može čašu da prinese ustima, ceo svet misli da je ozbiljno bolestan

Video snimljen tokom Trampovog govora na vojnoj akademiji Vest Point pokazuje da nije mogao jednom rukom da čašu prinese ustima, pa se pomogao i drugom, da "pogura" čašu

Printskrin:Youtube/Tony Dortie - 24/7 Eyes

Snimak Donalda Trampa na vojnoj akademiji Vest Point uzburkao je lokalnu javnost koja brine za zdravlje američkog predsednika. Stručnjaci smatraju da ima ozbiljnih neuroloških problema.

Video snimljen tokom Trampovog govora na vojnoj akademiji Vest Point pokazuje da nije mogao jednom rukom da čašu prinese ustima, pa se pomogao i drugom, da "pogura" čašu. Po završetku govora, sa podijuma je silazio sporo i delovao je veoma nestabilno.

On se tim povodom oglasio na Tviteru:

- Rampa niz koju sam se spustio nakon govora na Vest Pointu bila je izuzetno duga i strma, nije imala rukohvate, i što je najvažnije, bila je vrlo klizava. Poslednje što sam želeo je da padnem kako bi se zabavili autori lažnih vesti. Poslednjih 10 metara sam pretrčao do ravnog dela. Momentum! - napisao je Tramp.

Međutim, snimak to ne potvrđuje. Tramp je ostao dužan informaciju o držanju čaše sa dve ruke.

Psihijatar sa Jejla dr Bendi Li kaže da se radi o neurološkim znacima koji ukazuju na neophodnost snimanja mozga.

Inače, Tramp je već imao poteškoća sa čašama, a prvi put je snimljen kako drži čašu sa dve ruke 2017. godine.

Tramp tvrdi da je savršeno zdrav za svoje godine, što je potvrdila i Bela kuća. Predsednik SAD danas slavi 74. rođendan.

(Telegraf.rs)