Naručila je savršenu komodu i jeftino je platila: Ono što je dobila nasmejalo ju je do suza

Ova korisnica će sledeći put sigurno obratiti pažnju na sve detalje pre kupovine

Foto: Facebook

Članica Fejsbuk grupe "DIY On a Budget" iz Velike Britanije mislila je da je pronašla idealan komad nameštaja za svoj dom, po povoljnoj ceni, ali kada joj je porudžbina stigla, shvatila je da je napravila ogromnu grešku.

Onlajn kupovina može da bude veoma nezgodna, ako ne obratite pažnju na sve karakteristike proizvoda koji želite da platite. Ovu lekciju je na teži način naučila i jedna Britanka. Ona je tražila savršenu i jeftinu komodu za svoj dom, da može da restauira po svom ukusu. Nakon duge pretrage, naišla je na savršenu komodu, koja je za neko čudo bila na sniženju na Gruponu, koštala je samo 17 funti (19 evra) - prenosi Mirror.

Poručila je komodu, ali nije shvatila da je pogrešila sve dok šarena komodica nije stigla na kućnu adresu. Ona je brzo nakon primanja porudžbine podelila svoj lapsus na društvenim mrežama, gde su je mnogi korisnici podržali, jer su i oni sami napravili sličnu grešku.

Foto: Facebook

Zaslepljena odličnom cenom, zaboravila je da proveri dimenzije komode. Minijaturna verzija komode, odnosno kutija za nakit, dovoljna je za nekoliko pari čarapa ili donjeg veša, ali ne i za ono što je ona mislila.

- Želim da vas malo nasmejem. Kupila sam onlajn ono za šta sam mislila da je odličan popust, komoda od 17 funti na Gruponu. Naravno, nisam pogledala koje je veličine, izgledala je veliko na fotografijama - napisala je korisnica.

Ispostavilo se da je u odličnom društvu, jer su korisnici nastavili da komentarišu i opisuju svoje greške.

- Napravila sam istu grešku, ali na sreću, moja ćerka je obožava, u njoj drži lakove za nokte i šminku - dodala je druga korisnica.

Ovo nije prva niti poslednja zavaravajuća reklama na koju ćete naići na internetu, zato je veoma važno da pročitate celu specifikaciju proizvoda, a ako i posle toga niste ubeđeni, postavite pitanje prodavcima o proizvodu koji vas interesuje.

(K. B.)