Učiteljica pregledala diktat trećaka, pa napisala komentar koji je razbesneo roditelja i mnoge druge

Mnogi su se u komentarima složili da učiteljica nije odgovorila kako dolikuje profesionalnom radniku, ali bilo je i onih koji su kritikovali roditelja, ali i dete

Na Fejsbuk stranici Podgorički vremeplov objavljena je fotografija diktata učenika trećeg razreda. Na njoj se vidi i komentar učiteljice, koji je sve razbesneo.

Kao što se vidi na fotografiji, dete, koje navodno ide u treći razred, pisalo je diktat.

Nakon što ga je učiteljica pregledala, očigledno nije bila zadovoljna njegovim radom.

- Užas! - napisala je učiteljica crvenom hemijskom i na kraju stavila znak uzvika.

Foto: Facebook/Podgoricki vremeplov

Roditelj, nakon što mu je dete pokazalo rad, imao je par saveta za učiteljicu.

- Ovako se ne daje volja za školu. U moje vreme pisalo se "nije dobro, vežbaj". A užas je za nastavnicu koja je ovo napisala, jer ovo je vaš posao da učite decu, a ne moj - napisao je roditelj na kraju rada.

Mnogi su se u komentarima složili da učiteljica nije odgovorila kako dolikuje profesionalnom radniku, ali bilo je i onih koji su kritikovali roditelja, ali i dete.

"Roditelj da nauči padeže i pravopis, pa onda da daje komentar. Učiteljica da se bavi nekim poslom koji nema dodir sa pedagogijom, jer je verovatno preskočila i kroz odrastanje i na fakultetu", "Je li neko pročitao tekst? Čista 5...radi se o 3. razredu a ne o prvaku naravno", "U moje vreme, za ovakav diktat u trećem razredu, pisalo se "nedovoljan (1)", samo su neki od komentara ispod fotografije.

Video: Procureo skandalozan snimak iz škole: Učiteljica vukla autistično dete po podu

(Telegraf.rs)