Tatu majstor iz Beograda se pohvalio svežom tetovažom, a nije provalio koliko je grešaka napravio na grudima ovog čoveka

Šta nije u redu na ovoj tetovaži?

Jedan majstor za tetovaže iz predgrađa Beograda pohvalio se na svom instagramu sveže urađenim radom na grudima jednog muškarca.

Veliki časovnik, papir, dva pera, kao i ruže krase nedra jednog mladića.

Printskrin: Instagram

Ali... Pre nego što je uzeo iglice u ruke, ovaj majstor mogao bi da nauči da broji... Jer, njegov sat prvo pokazuje 8, pa 7 sati! Zapravo, pisanje rimskih brojeva ovom dečku ne ide baš od ruke.

Sem toga, nedostaju brojevi 2 i 6, mada je prvi prekriven velikom kazaljkom, a drugi sekundarom. A bilo je i problema sa prostorom, pa su brojevi u donjem delu sata poprilično nesrećno zbijeni.

A šta se desilo sa sedmicom i osmicom? Majstor je greškom na rimski broj VII dodao jednu crtu, pa je tako postala osmica. Rešio je da stvar popravi tako što će osmici oduzeti jednu crtu, pa su satnice 7 i 8 ostale permutovane.

Svakome ko je učio pisanje rimskih brojeva još jedna stvar bode oči: a to je četvorka. Umesto IV, na satu je ovaj broj prikazan kao IIII. Pa dobro, razume se...

Tako ovaj sat niže brojeve I, III, IIII, V, VIII, VII, IX, X, XI, XII.

Printskrin: Instagram

Zbunjujuće, definitivno.

Izgleda da ovu konfuziju majstor još nije primetio, jer ova tetovaža na Instagramu stoji već pet dana.

Da li ste vi pronašli još neku grešku? Napišite nam u komentarima.

VIDEO: Ovaj tatu majstor ima kiklopa, čekajte samo dok vas pogleda

(Telegraf.rs)