Najzgodnija policajka na planeti: Na njoj sve puca od seksipila, muškarci je mole da ih hapsi, a njenim šefovima smeta samo jedno (FOTO)

Na Instagramu je prati neverovatnih 575.000 ljudi

Policajka Adrijen Kolesa (33) iz Nemačke postala je pravi hit na internetu pre dve godine kada je počela da objavljuje svoje seksi fotografije na Instagramu. O njoj su tada pisali svi strani mediji, a u vrlo kratkom roku zapratilo ju je više od 100.000 ljudi. Potražili smo je ponovo, da vidimo kako sada izgleda.

Samo pogledom na poslednju fotku koju je objavila, jasno nam je da je Adrijen zgodnija nego ikad.

Adrijen se pre dve godine bavila i bodibildingom, a s obzirom na to da se njena mišićna masa smanjila, a telo ostalo vitko, jasno je da je nastavila da vodi računa o svom izgledu, samo na malo drugačiji način.

Ona i dalje redovno vežba, ali sa manje tegova.

Njen stil je sada prilično ženstveniji, damski i smireniji, a fotografije nikad bolje. Možda je od velikih tegova odustala, ali od seksi fotki očigledno neće uskoro.

I što je, takođe, zanimljivo, ljudi odlično reaguju na ovu promenu, pa je njen broj pratilaca sa 145.000 skočio na čak 575.000!

Kako kaže, njeni šefovi nemaju ništa protiv njenih slika, sve dok su one pristojne i dok nije u toplesu. Ideja njenih fotografija, kako je prokomentarisala, nije da izazivaju seksipilom, već da poruči ženama da ostanu zdrave i zgodne.

Samo neki od komentara, koje joj muškarci ostavljaju ispod fotki, je da će zbog nje voziti brzo, kako bi ih baš ona zaustavila i kaznila.

A, tek da vidite telo ove bodibilderke

(Telegraf.rs)