U vagini je unela drogu u zatvor i dala je svojoj cimerki, a sada je osuđena za ubistvo (FOTO)

Prilikom vraćanje video materijala sa nadzornih kamera, ustanovljeno je da je vrećica sa narkoticima bila privezana za njene panalone

Dženifer Lejn Patrik (24) optužena je za ubistvo prvog stepena nakon što je ustanovljeno da je u zatvor prokrijumčarila drogu koju je prethodno sakrila u svojoj vagini, od koje se kasnije njena bivša cimerka predozirala.

Uhapšena je u septembru ove godine, nakon što je preko video snimka utvrđeno kako je u svojoj vagini unela u zatvor Merion kounti na Floridi, miks heroina i fentanila, kojim se kasnije predozirala Loren Gaardner (22) njena drugarica sa robije.

Kako se navodi. Gardnerova se u zatvoru nalazila par dana, a u njemu je završila nakon što joj je pronađena veća količina sintetičkih droga. Ona je posle uzimanja droge koju joj je unela Patrikova ubrzo pala u nesvest, a i pored brze intervencije zatvorskih čuvara i bolničara, nije uspela da preživi.

Prilikom vraćanje video materijala sa nadzornih kamera, ustanovljeno je da je vrećica sa narkoticima bila privezana za njene panalone, zbog čega je uspela da prođe skeniranje tela koje je uz pretres obavezno pre uvođenja u ćeliju.

Uz Gardnerovu je uhapšen i njen dečko, Skot Josip Derindžer Junior (49) koji je optužen za saučesništvo, nakon što je dokazano da je pomogao svojoj devojci da unese drogu u zatvor.

(Telegraf.rs/New York Post)