Najseksi premijer je otkopčao košulju i pokazao svoj kostim za Noć veštica zbog kojeg su ga mnogi napali! (FOTO) (VIDEO)

Dok je silazio niz stepenice on je otkopčao svoju plavu košulju i pokazao je kostim Supermena

Kanadski premijer Džastin Trudo je za Noć veštica obukao kostim Supermena. On je samouvereno prošetao kao Klark Kent i pred novinarima otkrio šta se krije ispod njegove košulje.

Upali su u Belu kuću i krenuli da plaše Melaniju, ali samo jedan kostim ju je bukvalno prestravio! (FOTO) (VIDEO)

On je tokom prošle godine postao zanimljiv američkim medijima, koji su se pitali zašto i oni ne bi mogli da imaju ovako pažljivog i zanimljivog lidera kakvog imaju Kanađani.

Mnogi ne mogu da odole njegovom šarmu, a ovaj premijer govori i nekoliko jezika. Međutim, pojedinci misle da je ovog puta ipak precenio sebe kada se maskirao u Supermena.

Dok je silazio niz stepenice on je otkopčao svoju plavu košulju i pokazao je kostim Supermena. Tom prilikom je rekao: "Ovako je moralo da bude".

Ljudi misle da je mogao da odabere i drugačiji kostim i da je sve ovo taktika njegove administracije da privuče medijsku pažnju.

Iako je mnogima drag političar, njegovi PR potezi su prilično zastareli, prenosi mashable.com.

Njegova odluka da se maskira u novinara dolazi u jeku sukoba između svetskih političara i medija.

Od predsednika SAD Donalda Trampa, pa sve do predsednika Filipina Rodriga Dutertea, mnogi lideri su ušli u otvoren sukob sa novinarima.

Razlog jeste taj što smatraju da novinare ne izveštavaju kako treba o njihovim aktivnostima, prenosi Dejli Mejl.

Kanadski premijer je poznat po svojim neobičnim kostimima za Noć veštica.

On se takođe fotografisao i sa svojom porodicom:

(Telegraf.rs)