Čopor majmuna spasao devojčicu (6) silovanja: Slučaj za anale iz Indije

A. P.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Pixabay.com/Ilustracija

Čopor majmuna spasao je devojčicu staru samo šest godina od silovanja. Otac devojčice kaže da bi sada bila mrtva da majmuni nisu intervenisali.

Seksualni predator namamio je devojčicu u jednu napuštenu kuću u Bagpatu, gradu u severnoj indijskoj državi Utar Pradeš.

Nekoliko indijskih medija je prenelo da se ovaj neobičan slučaj dogodio proteklog vikenda. Kako je preneo "Dailymail", pozivajući se na izjave devojčicinih roditelja, napadač je skinuo devojčicu golu i pokušao da je siluje, kada se pojavio nekoliko majmuna.

Oni su naterali manijaka u beg, a preplašena devojčica se vratila kući i rekla roditeljima da su je majmuni spasli od napadača.

"Da majmuni nisu intervenisali moja kćerka bi sada bila mrtva. Ona se igrala napolju kada je optuženi došao i odveo je. On je pretio mojoj kćerki da će me ubiti", rekao je neimenovani otac devojčice.

Sigurnosne kamere su snimile napadača kako drži devojčicu za ruke i šeta sa njom u selu Dula. U pitanju je mlađi muškarac, koji najverovatnije živi u susednom selu. On još nije identifikovan.

Policija je pokrenula istragu o pokušaju silovanja, a napadač je još u bekstvu.

(Telegraf.rs)