Sređivala kuću, pa shvatila da je neko posmatra: Žena se sledila kad je ugledala OKO u pukotini zida

S. K.
Vreme čitanja: oko 1 min.

U početku, pomislili su da je reč o čoveku, ali su ubrzo shvatili da liči na životinju

Na društvenim mrežama možemo pronaći najrazličitije snimke - od komedije do horora, ali naredni pomera granice. Ne znamo gde je zabeležen, a izaziva znatiželju i istovremeno ledi krv u žilama.

Objavila ga je tiktokerka @viridianaochoaa koja objašnjava da je sređivala kuću i stalno imala “osećaj da je neko posmatra”. Tada je došla do zapanjujućeg otkrića.

Žena je ugledala rupu u zidu, a u njemu urokljivo oko! Da nema snimka verovatno ne biste verovali...

Pozvala je prijatelja koji je uperio baterijsku lampu u rupu, ali je oko i dalje bilo fokusirano na sobu, prenosi Lakalle Blu Radio.

U početku, pomislili su da je reč o čoveku, ali su ubrzo shvatili da liči na životinju. Međutim, kako se nije pomerala situacija je bila jeziva.

Snimak je uznemirio brojne korisnike popularne društvene mreže, koji su izneli različite teorije.

Jedni navode da je reč o “veštici zarobljenoj u zidu”, a drugi da oko pripada “mitskom biću Nahual” koje ima sposobnost da se transformiše u životinju.

Žena je objavila i drugi snimak u kojem objašnjava da je sređivala prostor u mehaničarskoj radionici, koja je ranije bila stomatološka ordinacija.

Prikazala je prostor iza zida koji je uzan - i nema nikakve otvore, pa nije jasno kako bi životinja ušla unutra. Kada je vratila u sobu, misteriozno oko je nestalo.

Na kraju, pojedini korisnici su spekulisali da je reč o sovi, ali očigledno da enigma ostaje nerešena.

(Telegraf.rs)