Sigurnosna kamera snimila "sablasnu figuru" u kući: Vlasnik skamenjen od straha, traži pomoć

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dok jedni smatraju da je kuća ukleta, drugi tvrde da je montirao snimak

Jedan korisnik Reddita objavio je na popularnoj platformi snimak sigurnosne kamere i šokirao ljude.

Kadrovi su zabeleženi tokom noći u njegovom domu, a mnogi mu savetuju da se što pre iseli, prenosi Mirror.

Na snimku od nekoliko sekundi vidimo sobu i nešto što liči na “figuru”, kako se spušta niz stepenice. Deluje da se sastoji samo od glave i stopala.

“Moji senzori pokreta su ranije reagovali, ali sinoć je bilo drugačije. Kamera je uhvatila ovu figuru, senku ili kako god hoćete da je nazovete. Spuštala se niz stepenice. Moja porodica i ja smo ranije imali osećaj da nas posmatraju. Užasnut sam. Molim vas, pomozite”, napisao je.

Dok su jedni smatrali da je kuća ukleta, drugi su tvrdili da je montirao snimak, ili je jednostavno došlo do greške u kameri.

undefined

“Zato neću da stavljam kamere u kuću. Znam da je to verovatno samo digitalna anomalija od softvera koji kompenzuje slabo osvetljenje. Ali, više bih voleo da ne razmišljam o tome", napisao je jedan korisnik.

Drugi se nadovezao: ”Čudno mi je da možda imamo prave dokaze o natprirodnom, ali pošto je lako manipulisati video-zapisima i slikama verovatno nikada nećemo saznati istinu".

Osoba koja sumnja u natprirodno je dodala: “Očigledno da neko silazi niz stepenice, a kamera se bori da uhvati svetlo. To je sve. Nije duh".

Kako se vama čini ovaj snimak? Napišite nam u komentarima.

(Telegraf.rs)