Nepoznata žena uništila mladom paru prosidbu iz snova: Ovo se zove agonija

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sekunde dugo traju dok gledate video, a gospođa nikako da izađe iz kadra

Mladi par je želeo romantičnu prosidbu na plaži, ukrašenu ljubavlju, tortom i prelepim prstenom.

Ono što Zenika Lanca (24) i njen budući suprug nisu planirali je “nezvani gost” koji je potpuno upropastio ugođaj, prenosi Daily Mail.

Snimak prosidbe na plaži objavljen je na TikToku, a vidimo da se momak potrudio i pripremio savršen trenutak. Tu su sto s belim stolnjakom, jastuci, torta na kojoj piše “Da li ćeš se udati za mene?” i znak sa istom porukom.

Mladić je kleknuo, izvadio prsten i izgovorio najlepše reči svojoj dragoj, a onda se u kadru pojavljuje nepoznata gospođa.

Samoinicijativno je odlučila da namesti pomenuti znak i dok je srećni par slavio prosidbu uz poljupce nije napustila scenu, već je prišla i tražila da vidi prsten?!

Sekunde dugo traju dok gledate video, a gospođa nikako da izađe iz kadra. Mladi par se trudi da ne obraća pažnju na nju, ali uzalud.

“Kako brzo pokvariti prosidbu“, napisala je Zenika na TikToku i dodala: “Molim vas, poštujte događaje koji se ljudima dešavaju jednom u životu”.

Korisnici su burno reagovali i kritikovali ponašanje nepoznate žene. Pogledajte snimak, pa nam napišite u komentarima kako biste vi reagovali u ovakvoj situaciji?

(Telegraf.rs)