Umalo stradao zbog najglupljeg izazova: Lekari nisu verovali šta čoveku viri iz usta

Vreme čitanja: oko 1 min.

Upotrebili su specijalnu alatku kojom su pacijentu dislocirali vilicu i tako rešili problem

Vatrogasci iz kineskog grada Džeđang nedavno su pozvani da pomognu sugrađaninu, po imenu Čen, ne znajući da ih očekuje pravi šok.

Čovek je vezao majicu oko glave i mumlao, ali je jasno gestikulirao da je u nevolji. Tek tada su shvatili da mu iz usta viri sijalica(!) i odmah ga prevezli u bolnicu.

Ništa manje nisu bili šokirani lekari, a bilo je jasno da čovek ima sve veći problem s gutanjem i disanjem. Međutim, nije mogao dovoljno jako da otvori usta kako bi sijalica bila bezbedno izvučena, prenosi Oddity Central.

Iz tog razloga, lekari su upotrebili specijalnu alatku kojom su mu dislocirali vilicu. To je bio jedini način da izvuku sijalicu u komadu, jer je svaki drugi scenario podrazumevao veliki rizik.

Kada je Čen predahnuo objasnio je začuđenom bolničkom osoblju da je sijalicu stavio u usta dva sata ranije. Međutim, više nije mogao da je izvadi, pa se uspaničio i pozvao pomoć.

Razlog zašto je to učinio je još bizarniji! Gledao je kako to ljudi rade na internetu, kao vrstu izazova, i odlučio da “ispita svoje granice”. Nismo sigurni da mu se svideo odgovor...

(Telegraf.rs)