Udala se za oca da bi napakostila polusestri: Najčudniji ljubavni trougao ikad

Otac je uhapšen nedugo nakon venčanja i optužen za incest

Trevis Fildgruv (40) iz Nebraske osuđen je zbog incesta, nakon što je prošle godine svesno oženio svoju 22-godišnju ćerku.

Trevis i njegova ćerka Samanta upoznali su se tek 2014. godine, nakon što je Samanti majka priznala ko joj je otac. Navodno su odmah "sevnule varnice", a četiri godine kasnije, tačnije u oktobru prošle godine su se venčali, iako su oboje bili svesni da su u krvnom srodstvu.

Naime, Trevis je sa ćerkom nedugo nakon upoznavanja otpočeo romantičnu vezu, a u sve je pokušala da se umeša i Samantina polu-sestra, ćerka njene majke iz drugog braka, koja je gajila simpatije prema Trevisu.

Tada je počelo ljubomorno nadmetanje među sestrama, a Samanta je ta koja je osvojila Trevisovo srce i na kraju ga navede da je oženi. Nakon što se saznalo za njihovu bolesnu vezu i da su se venčali, reagovala je i policija, koja je ubrzo stavila lisice na ruke Trevisu. Međutim, on je na saslušanju tvrdio da nije znao da mu je Samanta ćerka u trenutku kada su se venčali.

Tokom suđenja dokazano je da su i optuženi i Samanta bili svesni da su u krvnom srodstvu, a to je dokazano i DNK analizom. Optuženom Trevisu preti do dve godine zatvora, a presuda će biti izrečena sledećeg meseca.

(Telegraf.rs/DailyStar)