ODVRATNA NAVIKA: Pije urin iz pelena (FOTO) (VIDEO)

Amerikanka Kejša iz Njujorka navučena je na miris i ukus iskorišćenih dečijih pelena. Prema njenim rečima, što su pelene natopljenije mokraćom imaju bolji ukus, za koji kaže da podseća na kisele bombone

Amerikanka Kejša (22) iz Njujorka bolesno je navučena na ušmrkavanje i žvakanje iskorišćenih pelena! Devojka kojoj je objavljeno samo ime zvezda je nove epizode rijaliti programa "Moja čudna zavisnost" koji se emituje na kanalu TLC.

Prema njenim rečima, sa ušmrkavanjem pelena počela je pre tri godine, kada je bila u poseti prijateljici.

- Prijateljica je presvlačila svoju bebu i dala mi je pelenu da je bacim. Ja sam tu pelenu zadržala i mirisala sam je svako jutro - priča Kejša koja je u međuvremenu, odnosno u protekle tri godine uživala u mirisu i ukusu više od 25.000 iskorišćenih pelena.

- Što su pelene teže znači da su upile više mokraće i mirišu bolje - priča Kejša. Ona svoju bizarnu zavisnost upoređuje sa mirisima hrane.

- Sigurno vam se desilo da kada uđete u prostoriju gde se sprema hrana da osetite neodoljive mirise i da jednostavno morate da probate tu hranu. Moj slučaj sa pelenama je isti - objašnjava Kejša.

Amerikanka je izjavila da iskorišćene pelene imaju ukus kiselih bombona i da u svakoj prostoriji u svom domu ima upotrebljene pelene, kao i da ivek pri sebi ima jednu kada izlazi iz kuće.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: Metro.co.uk)