ODBILA BOGATAŠA: Polio ju je benzinom i zapalio (FOTO)

Mladu Kineskinju zapalio je školski drug iz bogate porodice i naneo joj opekotine u predelu lica. Dok je vrištala u plamenu, on je mirno stajao i posmatrao je

Zou Jang (17) iz Kine je zadobila užasne opekotine po licu, nakon što ju je polio benzinom i potom zapalio drug iz razreda Tao Rakun (17), jer je sa preziranjem odbila njegovo udvaranje.

Tinejdžerku je zapalio Tao koji je iz bogate porodice s dobrim vezama, kada je rekla "ne" njegovom pozivu za sastanak. Njegovo udvaranje je bilo za Zou arogantno i rekla mu je da je ostavi na miru, nakon čega je postao agresivan i upućivao joj pretnje.

Izgledalo je da će se Tao izvući sa zločinom, dok otac devojčice nije postavio fotografije ćerke na internet, pre i posle incidenta. Slike su se proširile i zvaničnici su pod pritiskom morali da otvore slučaj. Taovi roditelji su ponovo počeli da plaćaju račune u bolnici i dečak je osuđen na 12 godina zatvora, a izbegao je smrtnu kaznu jer je bio maloletan kada je počinio zločin.

To nije pomoglo devojčici da se izbori s depresijom koju je imala, svaki dan je plakala i nije htela da jede. Posle nekog vremena je pobedila svoje strahove i ponovo krenula redovno da ide na fakultet.

(Telegraf.rs / Izvor:dailymail.co.uk)