ŽIVA BARBIKA: Dženi je žena opsednuta plastičnim operacijama

Dženi Li priznala da je do sada imala 58 raznih zahvata, kojima je svoj izgled želela da dovede do savršenstva, ali da još uvek nije zadovoljna kad se pogleda u ogledalo

- Kada se pogledam u ogledalo, i dalje nisam zadovoljna onim što vidim. Pokušavam da prihvatim to što vidim, kad bih samo mogla da budem u redu sa tim, bila bih srećna - rekla je Dženi Li za koju je čuvena Opra u svojoj emisiji rekla da izgleda kao prava živa Barbika.

Kada je 2004. godine gostovala u Oprinoj emisiji, Dženi je priznala da je opsednuta plastičnim operacijama i da je imala preko 25 zahvata.

Kada ju je produkcija Oprine emisije nedavno potražila, ispostavilo se da je od 2004. imala još 33 operacije.

Dženi je rekla Opri da se duže vreme bori sa jako niskim samopoštovanjem i da su plastične operacije nešto što joj pomaže da se oseća bolje.

Li je pričala i o tome kako je njena zavisnost od operacija uticala na njenu ćerku Kali, koja je tada imala 10 godina.

- Rekli su mi da su kilogrami koje sam nabacila posledica bolesti, pa moram da se pomirim sa činjenicom da prvi put u životu nemam potpunu kontrolu nad svojim telom. Kada gledam stare slike na kojima sam mršava setim se da sam tada bila najsrećnija i najzdravija. Nedostaju mi ti dani - kaže Dženi.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic žena)