U ČELJUSTIMA GMIZAVCA: Krokodil ugrizao trenera za glavu! (VIDEO)

Incident se dogodio na farmi krokodila u Tajlandu kada je tokom jedne od predstava za turiste dreser gurnuo glavu u čeljusti ogromne životinje. Samo pukom srećom trener je prošao sa ogrebotinama

Za dlaku izbegnuta tragedija! Krokodil u popularnom turističkom mestu u Tajlandu ugrizao je svog dresera Parvita Subija (27) za glavu, ali je mladić pukom srećom ostao živ.

Incident se dogodio na farmi krokodila u Samut Prakanu kada je tokom jedne od predstava za turiste Subija stavio glavu u čeljusti ogromne životinje. Krokodil je zagrizao nesrećnog mladića koji je munjevitom reakcijom izvukao glavu i tako ostao živ. Dreser je prošao sa povredama na licu i vratu. 

Uten Jangprapakorn, vlasnik krokodilske farme i zoološkog vrta, izjavio je da Pravit ima više od osam godina iskustva u radu sa tim gmizavcima, ali da je ovo prvi incident koji je imao.

- Ovakav incident se nikada ranije nije dogodio tokom predstave. Uvek upozoravamo posetioce da budu pažljivi, ali incident sa trenerom se nikada nije desio - rekao je Uten.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)