CRVI JOJ JELI MOZAK: Britanka sa rupom u glavi (VIDEO)

Britanka Rošel Haris mogla je da iskrvari nasmrt jer su crvi iskopali kanal dubok 12 milimetara. Čula je čudne zvuke i trpela nesnosne glavobolje

Britanka Rošel Haris (27) iz Derbija preživela je pravi horor jer su joj se crvi nastanili u glavi zbog čega je patila od nesnosnih glavobolja. Naime, njoj je osam crva bilo u lobanji gde su iskopali 12 milimetara duboku rupu u njenom ušnom kanalu. Doktori su uspeli da izvade neželjene goste i tako joj spasu život u zadnji čas, jer su crvi mogli da zađu duboko u mozak i tako izazovu smrtonosno krvarenje.

Devojku je glava počela da boli tokom povratka u Britaniju iz Perua, gde je boravila turistički. Nekoliko sati po sletanju bol je postala nepodnošljiva, čula je čudne zvuke u glavi, a cela jedna strana lica joj je utrnula.

Nakon što joj je prvog jutra nakon povratka kući iz uha iscurela čudna tečnost, Harisova je otišla u lokalnu bolnicu. Doktori su smatrali da je reč o upali ili infekciji zbog ujeda komarca, ali su je ipak poslali na detaljan pregled kod otorinolaringologa. Posle snimka ustanovljeno je da ona pati od glavobolja zbog crva koji su joj u glavi.

(Telegraf.rs / Izvor: Telegraph.co.uk)