GLADNA MESEČARKA: Pojede brdo hrane u snu (FOTO)

Britanka Lesli Kjuzak svake noći, dok spava, doslovno "napada" frižider u potrazi za hranom, a razlog za to je redak medicinski poremećaj. Ona u snu unese u sebe čak 2.500 kalorija i pravo je čudo da se do sada nije posekla ili povredila, pošto čak i kuva dok spava

Svi volimo, povremeno, da prezalogajimo kasno uveče, iako smo svesni da "ponoćno grickanje" nije dobro ni za naše zdravlje, ni za liniju. Britanka Lesli Kjuzak toliko voli da jede noću da u sebe unese čak 2.500 kalorija, što je i više nego dovoljno za ceo dan, i to sve u snu.

Kjuzakova (55) iz Varingtona u Češiru, Engleska, svake noći dok spava doslovno napada frižider u potrazi za hranom, a razlog za to je redak medicinski poremećaj.

Lesli, inače razvedena majka troje dece, otkriva šta je pojela tek jutro posle, jer pronalazi ostatke i ambalažu od hrane.

Ona čak seče hranu i pokušava da je skuva na šporetu, koji radi na plin, dovodeći time sebe u opasnost.

Kjuzakova se ne ograničava samo na hranu, već je čak pokušavala da jede boju, vazelin i sredstvo za pranje sudova.

Pošto je količina kalorija koju unese u toku noći preporučen dnevni unos za muškarca, ona se veoma ugojila. Da bi to korigovala, tokom dana se trudi da jede samo salate i voće.

(M. R. / Izvor: Dailymail.co.uk)