STRAŠNO: Makro tuče starca taksistu - odbio da vozi pijanu prostitutku (VIDEO)

Kako izveštavaju japanski mediji, incident se dogodio nakon što je taksista bio pozvan da preveze pijanu devojku koja je zaposlena u ovom objektu, ali onda odbio da pruži uslugu zbog stanja u kome se nalazila

Amaterski video-snimak, na kome se vidi gazda "salona za masažu" kako tuče starijeg taksistu, izazvao je ogorčenje javnosti u Japanu, nakon što je "isplivao" na Jutjubu.

Snimak, koji je na momente teško gledati ako imate imalo sažaljenja prema starijim građanima, nekoliko puta je uklanjan sa ove društvene mreže za deljenje klipova, zbog uznemirujućeg materijala.

Veruje se da se incident odigrao u Tovada sitiju, u prefekturi Aomori koja je locirana na samom severu Honšua, najvećeg japanskog ostrva.

Kako izveštavaju ondašnji mediji, incident se dogodio nakon što je taksista bio pozvan da preveze pijanu prostitutku koja je zaposlena u ovom objektu, ali onda je odbio da pruži uslugu zbog stanja u kome se nalazila.

- Tvoja mušterija čeka, dođi i vodi je - vikao je vlasnik salona, pokazujući na devojku, posle čega je starca "počastio" pesnicama, šamarima i šutiranjem, a sve vreme ga je i vukao, bacao na zemlju i ponižavao.

Pogledajte video-snimak:

(M. B.)