ISPALO JOJ DETE: Porodila se nasred ulice i ostavila bebu na asfaltu (VIDEO)

Snimak sigurnosne kamere prikazuje da nešto ispada ispod tinejdžerkine suknje i ostaje na betonu. Devojka se sa roditeljima samo osvrnula, sve troje su pogledali prizor na betonu, okrenuli se i otišli. Bebu, koja je srećom preživela, preuzela je hitna

Tinejdžerka u Turskoj  porodila se nasred ulice a da nije ni primetila! Naime, Turkinja se porodila dok je šetala ulicom sa roditeljima. U sledećem trenutku beba se skotrljala na beton a devojka je mirno nastavila da hoda ne obraćajući pažnju.

Snimak sigurnosne kamere prikazuje da nešto ispada ispod tinejdžerkine suknje i ostaje na betonu. Devojka se sa roditeljima samo osvrnula, sve troje su pogledali prizor na betonu, okrenuli se i otišli.

Prolaznici koji su zatekli krvavi prizor panično su počeli da traže pomoć. Na kraju snimka se vidi da dolazi hitna pomoć koja odvodi dete.

Medicinsko osoblje je utvrdilo da je beba rođena ranije, i srećom preživela je . Turkinja je, navodno, kako je rečeno u policiji, rekla kako nije ni znala da je beba ispala iz nje, mislila je da je ugrušak krvi bio u pitanju.

Pogledajte video-snimak:

(I. D.)