ĆALE REKORDER: Postao otac u 96. godini - recept : seks tri puta dnevno (FOTO)

Ramajit Raghav iz Indije dobio je dva sina za dve godine, a za rođenje svoje dece ističe da je zaslužna "Božja milost". Njegova supruga Šakuntala Devi (52) posle drugog deteta planira da ode na sterilizaciju

Indijac Ramajit Raghav (96) dokazao je da se čuda događaju tako što je u 96. godini postao otac i time potvrdio titulu najstarijeg oca na svetu. Naime, prvo dete je dobio u novembru 2010. i već tada je tvrdio da je najstariji otac. Njegova žena Šakuntala Devi (52) rodila mu je drugog sina u oktobru 2011.

 Naime, Raghav je izrazio želju za drugim detetom ubrzo nakon rođenja prvog sina Vikramjeta. Iako je nakon rođenja drugog deteta bio uzbuđen, odlučio je da je najbolje da se njegova žena sad podvrgne sterilizaciji. Osim što za sebe tvrdi da je najstariji otac na svetu, ponosno ističe i da je do pre 10 godina, kada je upoznao suprugu, živeo u celibatu. 

- Kada smo ostali zajedno odlučili smo da proširimo našu porodicu i želeli smo dvojicu sinova. Uz Božju milost, naša želja je ispunjena - rekao je Raghav i dodao kako je seks upražnjavao i do tri puta dnevno.

Raghav se svako jutro budi u pet sati i odlazi da radi u polju. Strogi vegetarijanac, koji se u mladosti bavio rvanjem, dnevno odmori dva sata, a u osam sati uveče ide u krevet.

(I. D. /24sata.hr)