HRABRA MAJKA: Pobedila rak tokom trudnoće - donela na svet četvorke (FOTO)

Ešli Adams otkriven je rak štitne žlezde u sedmoj nedelji trudnoće. "Bebe su me naterale da ne razmišljam o bolesti i da svu svoju energiju usmerim ka njima", rekla je Ešli, koja je nekoliko nedelja nakon porođaja imala operaciju

Kada su Ešli i Endi Adams (23) iz Velike Britanije saznali da čekaju četvorke, njihovoj sreći nije bilo kraja! Međutim, ubrzo, njihovu sreću je preokrenula informacija da Ešli ima rak štitne žlezde koji je počeo da se širi po limfnim čvorovima.

- Sećam se da sam u tom trenutku pozvao svog druga i počeo da plačem, rekao sam  mu "žena će da mi umre" - priseća se Endi. Ešli je tada tek bila u trećoj nedelji trudnoće - dodao je Endi.

U većini slučajeva, doktori savetuju hitnu operaciju, ali zbog Ešline situacije operacija je mogla da ugrozi život četiri bebe.

- U prva dva dana nakon što su mu saopštili strašnu vest bila sam prestravljena. Posle sam shvatila da moram da prestanem da mislim negativno i da uopšte ne mislim o bolesti jer to stvara i stres bebama - rekla je Ešli.