NAJLUĐE SAMOUBISTVO: Čovek sam sebe razapeo na krst! (FOTO)

Pronađen je u napuštenom kamenolomu, a svojim samoubistvom je imitirao Hristovo raspeće. Ne samo što je bio zakucan za drveni krst, već je na sebi imao samo donji veš i bodljikavu krunu

Nedugo nakon Vaskrsa, jedan sredovečni čovek iz Južne Koreje oduzeo je sebi život na način koji će sigurno ostati zapamćen.

Policija je nakon istrage potvrdila da je u pitanju samoubistvo raspećem.

Čovek je pronađen u napuštenom kamenolomu, a svojim samoubistvom je imitirao Hristovo raspeće. Ne samo što je bio zakucan za drveni krst, na sebi je imao samo donji veš i bodljikavu krunu. Takođe je sam sebe bičovao i imao ubod na telu, baš kao Isus Hrist.

Policija je pronašla beleške ovog čoveka u kojima on opisuje kako pravilno izvršiti raspeće, i na taj način utvrdila tok događaja.

Prema rečima policajaca, ovom čoveku je vera pomogla da istrpi bolove koje je imao tokom razapinjanja samog sebe na krst. Autopsija je pokazala da je umro tako što je iskrvario na smrt.

Ostalo je nesigurno da li mu je neko pomogao. Veruje se da je, nakon bičevanja samog sebe i pravljenja ubodnih rana po telu, probušio rupe na rukama i provukao kroz njih već zakucane eksere. Nakon detaljne analize, policija je zaključila da je vrlo moguće da je sve ovo sam izveo, bez ičije pomoći.

(M. B.)